Rendszer beállítások

Rendszer beállítások

A rendszerben felvett segéd adatokat rendszerezzük a menüpontban, tematikusan almenük-re bontva. A nevünkre kattintva, a navigációs sáv második oldalán érhető el a Rendszer beállítások menüpont. Fontos tudni, hogy az itt található adatokat minden regisztrált munkatársnál ugyanúgy jelenik meg, egyszerre szerkeszthető és a változások mindenkinél.

Partner csoportok

A rendszer képes több vásárlói csoportot is kezelni; ezeket ebben a menüpontban tudjuk megadni. A menüpontba lépve a már létező csoportok listázódnak ki. Az itt beállított vásárlói csoportok főként az akciók szűkítéséhez szükségesek, pl. ha csak a törzsvásárlóknak szeretnénk kedvezményt biztosítani.

A rendszer nem a vásárlói csoportok köré épül, hanem az akciók, és termékek köré. A partner csoportokat a Beállítások/Rendszer beállítások/Partner csoportok menüpont alatt érhetjük el. A többi elemhez hasonlóan az Új hozzáadása gombbal adhatunk meg új partner csoport. Így a vásárlói csoport módosítása tulajdonképpen a nevének megváltoztatását jelenti; ezt a megfelelő sor végén található [Módosítás] gombon keresztül tudjuk megtenni. Az adatok felvitelének végeztével a Mentés gombra kattintva hozunk létre a rendszerben új kategóriát. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem fognak megmaradni!

A vásárlói csoportoknál lehetőség van arra, hogy minden, az adott vásárlói csoportba tartozó partner minden termékre egységes százalékos kedvezményt kapjon. Ezzel megoldható, hogy bizonyos vásárlói kör kedvezménnyel vehesse meg a boltban kapható termékeket. Partner csoportonként egy százalék adható meg. A vásárlói csoport űrlapjában elegendő csak a "Százalékos kedvezmény" sorban található mezőbe beírni az adni kívánt kedvezmény értékét százalékban.
Logzi

Cégadatok, munkatársak, cégünk címei és NAV kapcsolat beállítása az ügyviteli rendszerben - Logzi

Logzi

ÁFA kulcsok beállítása - Logzi

Logzi

Bizonylat típusok, egyedi előtag és számlatömb - Logzi

Logzi

Fizetési módok beállítási az ügyviteli rendszerben - Logzi

Logzi

Országok rögzítése az ügyviteli rendszerben - Logzi

Logzi

Partner típusok beállítása - Logzi

Logzi

Termék kategória beállítása - Logzi

Rendszer beállítások témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a rendszer beállítások témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, a rendszer beállítások között tetszőleges számú fizetési mód rögzítésére van lehetőség.

Igen, szabadon bármely bizonylat előtagját lehet állítani maximum 6 karakterig. Az előtagot követő futó sorszámot viszont nem lehet állítani, minden évben újra kezdődik és egytől, egyesével fut az utolsó bizonylat számáig.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!