Munkalap

Munkalap

A rendszerben felvezetett bizonylatok listázása az Értékesítés/Munkalap menüpontban történik. A partner nevén kívül, a bizonylat dátuma, érvényessége és sorszáma található itt. A lista fejléce alatt az első sorban csak szövegmezők vannak, ezek segítségével tudunk szűrni a bizonylatokra. A kívánt helyre beírva a keresendő kifejezést, vagy értéket a Szűrés gombra kell kattintanunk. Ekkor csak azokat a sorokat listázza a rendszer, amelyek a szűrés feltételeinek megfelelnek.

Egyszerre több oszlopban is megadhatunk szűrési feltételeket, ekkor azok kerülnek listázásra, amelyek minden feltételnek egyszerre felelnek meg. A szűkítés megszüntetéséhez minden paramétert törölnünk kell a szövegmezőkből, illetve a legördülő menüket is üres állapotra kell állítanunk, és ismét a Szűrés gombra kell kattintanunk.

Új munkalap hozzáadása

A rendszer lehetőséget ad arra, hogy manuálisan, belülről is felvihessünk bizonylatot. Ehhez a felső részben található Új hozzáadása gombra kell kattintanunk. Ekkor egy form töltődik be. A kitöltése során a csillagozott részeket kell kötelezően kitöltenünk. Az form alján beállíthatjuk sok egyéb paraméter mellett, hogy melyik partnerrel, kapcsolattartóval milyen időszakban állítjuk ki a bizonylatot.

A felső alap form elemek alatta lévő paneleknek egyéb kapcsolódó információkat adtunk meg. Ezekben opcionálisan új tételeket, ügyfél és belső megjegyzéseket tudunk rögzíteni. Az adatok felvitelének végeztével a Mentés gombra kattintva tudunk létrehozni a rendszerben új bizonylatot. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Munkalap adatainak módosítása

A bizonylat adatainak módosításához kattintsunk az adott tétel nevére, majd a megnyitás gombra. Ekkor ugyanaz a form jelenik meg, amely az új hozzáadásánál is, ekkor a már megadott adatok fognak betöltődni. Ezen adatok átírhatóak, arra azonban vigyáznunk kell, hogy a csillaggal jelölt soroknak a mentéskor mindenképpen kell adatot tartalmazniuk. Az adatok módosításának végeztével a Mentés gombra kattintva jön létre a rendszerben a megváltoztatott bizonylat. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Munkalap törlése

Jelöljünk ki egy sort, majd a törlés gombra kattintva töröljük a bizonylatot a listából. Ekkor az adott elem véglegesen kikerül a rendszerből, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!

Munkalap lezárása

Jelöljünk ki egy sort, majd a lezárás gombra kattintva véglegesítsük a bizonylatot. Ekkor az adott elem véglegesen lezárásra kerül a rendszerben, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!

Munkalap témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a munkalap témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, a Logzi ügyviteli szoftverben van lehetőség online munkalapok rögzítésére, amit később akár papír alapon ki is lehet nyomtatni.

Igen! Az Online munkalap kezelőt alá lehet írni egy erre alkalmas tablet-en vagy mobil telefonon, ami rendelkezik érintőkijelzővel. Amennyiben erre nincs lehetőség nem csak digitális felületen, hanem kinyomtatva majd vissza szkenelve és feltöltve a hagyományos módon is van lehetőség kezelni.

Minden munkalapból egy kattintással, gyorsan egy egyszerűen lehet készíteni végszámlát ami akár automatikus levélben is elküldésre kerülhet.

Természetesen, minden munkalap letölthető Portable Document Format (PDF) formátumban. A fájlok megnyitásához szüksége lehet az Acrobat Reader dokumentumok megnyitására használható ingyenes szoftver letöltésére.

Minden munkalaphoz tartozik egy szabadon bővíthető állapot változások opció, ahol megadható a dátum, egy megjegyzés és automatikusan rögzítésre kerül az állapot változást készítő munkatárs neve. Ezen kívül lehetőség van aláírni, vagy jóváhagyatni a munkalapot.

A munkalapokhoz 4 alapértelmezett típust rögzít a rendszer, melyek a következők: garanciális, eseti, szerződéses vagy egyéb. Amennyiben Önnek speciális igényei vannak, úgy ez a lista szabadon bővíthető a rendszer beállítások között.

Természetesen, hiszen egy munkalap mindig az elvégzett munkát írja le digitálisan. Az elvégzett munkához pedig hozzátartozik a beépített alkatrészek, illetve nyújtott szolgáltatások feltüntetése.

Blog

Cikkek és újdonságok
munkalap témával kapcsolatban

Legyen naprakész, olvassa aktuális híreinket, cikkeinket és interjúinkat az ügyviteli szoftverek világából!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!