Több mint 87 modul a vállakozása felpörgetéséhez

A Logzi vállalatirányítási rendszer segítségével javíthatja a vállalkozás hatékonyságát és teljesítményét. Használatának előnyei nem merülnek ki pusztán a modulokban, ha bővebben szeretne tájékozódni keressen minket elérhetőségeinken!

Fájl menedzser

99.90%

Rendelkezésre állás

Amazon Web Services

25+

Éves bezetés

Webshopok, Logisztikai cégek, Gyártók

35000+

Kódsor / Év

Fejlesztünk, hogy együtt fejődjünk

Számlázó referencia
Ügyvitel referencia
Készletkezelő referencia
Referencia ERP szoftver
Vállalat irányítási rendszer beveztés referencia

ERP szoftverrel kapcsolatban ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van az ERP szoftver működésével kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Az Enterprise Resource Planning (ERP) egy szoftvermegoldás az üzleti folyamatmenedzsmenthez. Az ERP lehetővé teszi egy vállalat számára egy integrált alkalmazásrendszer használatát az üzleti folyamatainak az irányításához és számos háttérirodai feladat automatizálásához a technológia, a szolgáltatások és a humán erőforrás területén. Az ERP szoftver integrálja egy vállalat összes területét és tevékenységét, beleértve a termék tervezést, a fejlesztést, a gyártást, a marketinget és az értékesítést.
Az ERP egy vállalat hatékonyságát az erőforrások lehető legjobb tervezésén és irányításán és a produktivitás optimalizálásán keresztül tudja növelni. Így például olyan munkafolyamatok kerülnek használatra, amik egyszerűsítik az üzleti folyamatokat, gondosan ellenőrzik a dolgozói teljesítményt és kiértékelik azok eredményeit. Ez a vállalkozók számára áttekinthető adatokat teremt, lehetővé téve számukra annak felismerését, hogy mely folyamatok a legproduktívabbak és melyek azok, amiket optimalizálni kell. Az ERP a felhasználók vevőinek is nyújtani tudja az adatok áttekinthetőségét és így időben betekintést ad nekik az adatokba, ami hozzájárul a vevőkapcsolatok javításához.

Egy CRM és egy ERP rendszer funkciói gyakran erősen össze vannak fonódva egymással, azonban vannak nagy különbségek. Míg az ERP a múltra orientálódik, addig a CRM a jövőre fókuszál. Így például az ERP-ben rögzítésre kerül, hogy a vevő mit mikor vásárolt, és hogy kifizette-e az árut, és ha igen, akkor mikor. Ezzel szemben a CRM-ben a fókusz az új vevők megnyerésén és a vevők megtartásán van. Döntő az ERP és a CRM összekapcsolása, ami garantálja a folyamatos adatcserét.

Ezért a Logzi fejlesztése közben nem csak a már rendszerben lévő adatokra koncentrálunk, de folyamatosan monitorozzuk az értékesítéssel kapcsolatos trendeket. Melyeket ügyfeleink visszajelzése alapján folyamatosan építjük az alaprendszerbe.

A legjobb ERP rendszer az, ami a leginkább megfelel az Ön vállalata számára. Hogy azonban ez melyik megoldás, az számos tényezőtől függ. Természetesen különösen az Ön speciális igényeitől, az üzletágától és üzleti modelljétől. Minden egyes esetben figyelnie kell arra, hogy a szoftver rugalmas és időtálló legyen, hogy a később fellépő igényeket is meg tudja valósítani vele. Az ERP rendszer funkcióin kívül az ajánlattevőnek, ill. a rendszerfejlesztő vállalatnak is meg kell felelnie Önnek, mivel a siker kulcsa a bizalmon alapuló együttműködés.

Hiszünk abban, hogy a megfelelő partner tudunk lenni ha ügyviteli folyamatokról van szó.

BLOG

Nem találod amit keresel?
Nem vagy biztos a döntésben?

Ha szeretnél többet tudni a Logzi ügyviteli rendszerről, de a funkció leírásban nem találtad meg a válaszokat nézz körbe a Blogunkban, ahol mindig napra kész információkat és újdonságokat posztolunk.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!