Termék feed

Termék feed

A "Termék feed" egy olyan adatfájl, amely tartalmazza a termékek részletes adatait, beleértve az árat, a leírást és a képeket. Ez az adatfájl könnyen elérhető és használható, valamint lehetőséget nyújt arra, hogy hatékonyan kezeljük az árakat és a termékadatokat. Ezen kívül lehetővé teszi, hogy könnyen és egyszerűen csatlakoztassuk az árukereső és árgép xml - vagy egyéb egyedi - feed-eket, amelyek az online értékesítés egyik alapvető eszközei.

Ennek a funkciónak a használatával nem csak hatékonyabban kezelhetjük a termékadatainkat, hanem könnyen összehasonlíthatjuk az árakat a versenytársakkal. Így ez a funkció a konkurencia árainak figyelésére is alkalmas. Ezáltal nyomon követhetjük, hogy a versenytársak hogyan alakítják az áraikat, és ennek megfelelően reagálhatunk. Segíthet a vállalkozásoknak, hogy versenyképesek maradjanak az online piacon.

Mindezeken túl a funkció számos más előnnyel is jár. Például könnyen kezelhetjük a termékadatainkat és átfogó képet kaphatunk az online értékesítésükről. Ez segíthet abban, hogy hatékonyabban tervezzünk és irányítsunk kampányokat, valamint javítsuk az áruk és szolgáltatásaink minőségét.

Video blog

Termék feed videók a szoftver használatához

Videókkal segítünk a fejlődésben, igyekszünk ügyfeleink részére a lehető legnagyobb tudásanyagot biztosítani a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez.

Elérhetőségeink Regisztráció készítése

* Minden regisztrációhoz 10 napos ingyenes próba időszakot biztosítunk

Logzi

Termék feed, XML beállítások a beszállítóktól - Logzi

Termék feed témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a termék feed témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, lehetőség van bekötni külső termék feed-eket, melyeket számos módon használhatunk. Nagy előnyre tehetünk szert a beszerzésnél, árajánlatok készítésénél vagy egyéb árazási feladatoknál.

Szinte bármilyen termék feed beállítását meg lehet oldani, lehet az XML vagy CSV formázott fájl, de akár külső API kapcsolaton keresztül is lehet adatokat beküldeni a termék feed végpontba.

Több lehetőség is van a piaci árak figyelésére, de a legegyszerűbb ha a konkurencia XML feedjéhez valamilyen módon hozzájutunk, majd ez bekötjük a Termék feed menüpontban.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!