Tudunk segíteni?

Találd meg egyszerűen amit keresel

Itt megtalálod a válaszokat a leggyakoribb kérdésekre, valamint hozzáférhetsz a részletes dokumentációhoz. Ne vesztegesd az időt keresgéléssel, hagyd, hogy szoftverünk segítsen azonnali támogatással és információval, hogy mindig hatékonyan használhasd a Logzi rendszerét.

GYIK

Szoftverünkkel kapcsolatban feltett, gyakran ismételt kérdések

Dokumentáció

A szoftverünkről általunk készített dokumentáció, mely taltalmazza a modulokat, funkciókat és SDK hívásokat, REST API felületen keresztül.

Segítség kérése

Előfizetél a szoftverre és segítségre van szükséged? Nyiss egy ticket-et, melyre kollégáink egyike vagy a közösség rövid időn belül reagál.

Vágj bele, ismerkedj a programmal

Néhány leggyakrabban felmerült kérdés és válasz, melyet érdemes tudni a szoftver bevezetését megelőzően!

Webes technológiákra építve, gyorsan, egyszerűen, bárhonnan és bármikor elérhető. A vállalatirányítási szoftver privát, személyreszabott felhőben fut, folyamatos és automatikus frissítésekkel.
A világ egyik vezető felhő szolgáltatójának (Amazon web services) a rendszerében tároljuk ügyfeleink összes adatát, melyről napi szintű biztonsági mentés készül.

A Demo kipróbálását követően, a Logzi weblapján bárki szabadon készíthet a regisztráció. Az ügyviteli rendszer aktiválása a válaszott csomag fizetése után aktiválódik.
Az első belépést követően, a rendszer ellenőrzi a frissítéseket és minden új hozzáféréshez feltelepíti azokat.

A vállalatirányítási rendszernek nincsenek külön fizetős vagy extra feláras funkciói, minden ügyfél folyamatos frissítéseket kap az előfizetés ideje alatt.
Demó hozzáférésben tesztelhető összes funckiót, a havidíjba biztositjuk minden előfizetőnk számára.

A mindenkori aktuális alapdíjról és a kiegészítő modulok díjáról az alábbi oldalon tájékozódhat.
https://www.logzi.com/licensz

Hozzáférését és adatait nem töröljük, viszont a kapcsolódó adatbázis read-only státuszba állítjuk, így új adatok már nem vihetőek fel a rendszerben amíg újra nem aktiváljuk.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!