Termék feed

A feedet partnereink biztosítják, melyet könnyen és rugalmasan integrálhatunk a rendszerünkben

Tovább

Shoprenter

Felhő alapú, könnyen átlátható, folyamatosan fejlődő bérelhető webáruház rendszer, amely professzionális szintű megoldásokat biztosít, hogy vállalkozásod könnyen és gyorsan növekedhessen. Egyszerűen kezelhető, kiemelt ügyféltámogatás jellemzi. Használd ki a lehetőséget és indítsd el a 14 napos próbaidőszakot.

Tovább

Unas

Magyarország egyik legnépszerűbb webáruház rendszere, amelynek bérlésével minden funkció rendelkezésünkre áll, ami egy webáruház indításához és üzemeltetéséhez szükséges lehet. Komplett szolgáltatási csomag, amely tartalmazza a tárhelyet, adminisztrációs felületeket, marketingfunkciókat és támogatást.

Tovább

WooCommerce

A WooCommerce egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform. A WordPress legnépszerűbb pluginja, amely komolyabb egyedi fejlesztés nélkül lehetőséget ad egyedi webshop létrehozására. A különböző terméktípusok legyen az fizikai termék, letöltőkód értékesítése is egyaránt megoldott. A kialakított webshop kezelése a WordPress admin felületén keresztül egyszerűen és hatékonyan kivitelezhető.

Tovább

GLS

A General Logistics Systems B.V. (GLS) megbízható szállítási megoldásokat kínál Európán belül és világszerte. Tevékenységének fő színtere Európa és Észak-Amerika.

Tovább

FoxPost

A legkedvezőbb helyszíneken elérhető csomagautomaták országos hálózata, ami lehetővé teszi a kényelmes és környezettudatos csomagfogadást és -feladást magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére egyaránt.

Tovább

MPL

A futár-, expressz- és csomagszolgáltatások (CEP) piacán piacvezető a Magyar Posta. A hazai futárcégek közül elsőként állítottak csomagautomata-hálózatot üzembe.

Tovább

Packeta

A Packeta Group egy logisztikai szolgáltatásokat kínáló globális cégcsoport, mely nem csak házhozszállítást kínál több mint 70 futárszolgálattal együttműködve, de több száz pontból álló átvevő hálózatot is üzemeltet Magyarországon.

Tovább

Bővítmények

A vállalkozásunkhoz kapcsolódó webshop rendszerek, futárszolgálatok, marketplacek, könyvelő irodák, pénzforgalmi szolgáltatásokhoz kapcsolódó integrációs beállításokat kezelhetjük a bővítményekben. Ebben a menüben könnyen integrálhatjuk a vállalkozásunkhoz használt kulcsfontosságú összetevőket.

Tovább

PrestaShop

A PrestaShop az Open Software License 3.0-s verziója alapján kiadott nyílt forráskódú e-kereskedelmi webes alkalmazás. Alapítói Igor Schlumberger és Bruno Léveque. Rugalmas és moduláris architektúrájának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségre tesz szert.

Tovább

Shopify

A Shopify egy e-kereskedelmi módú SaaS platform, amely egy saját modellen alapul, amely lehetővé teszi az egyének és a vállalkozások számára, hogy saját online áruházukat hozzák létre és működtessék, amelynek havi díja ellenében van otthona.

Tovább

Integráció témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a integráció témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen! A rendszert a kezdetektől úgy fejlesztettük, hogy képes legyen bármilyen külső szoftverrel összekapcsolódni és ezáltal adatokat cserélni. Hiszünk abban, hogy egy szoftver csak akkor képes a vállalkozás ügyvitelét javítani, ha a lehető legtöbb összekapcsolási ponttal rendelkezik.
Az API kapcsolathoz SDK (Software Development Kit) -et is biztosítunk, melyet a GitHub oldalunkról tud letölteni. 
https://github.com/numinc/

Az API (Application Programming Interface) egy angol szóból képzett mozaikszó, jelentése alkalmazásprogramozási interfész (alkalmazásprogramozási felület).
Ez a felület hozzáférést biztosít a szoftveres és a hardveres erőforrások utasításkészletéhez. Az ilyen felületeket a programozók számára tevezték, hogy könnyen és gyorsan össze tudjanak kapcsolni tetszőleges számú szoftver, alkalmazást.

Fedezd fel a Logzi vállalatirányítási rendszert

A Logzi vállalatirányítási rendszer a legmodernebb technológiákat használva segíti a vállalatokat abban, hogy hatékonyabban irányítsák üzleti folyamataikat. Az intuitív felületnek köszönhetően a felhasználók könnyedén elsajátíthatják a rendszer használatát, és hatékonyan használhatják a rendszer által nyújtott funkciókat.

Blog

Cikkek és újdonságok
integráció témával kapcsolatban

Legyen naprakész, olvassa aktuális híreinket, cikkeinket és interjúinkat az ügyviteli szoftverek világából!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!