Shoprenter

Webáruház bérlés — ingyenes 14 napos próbaidőszakkal. Valósítsd meg ötleted a piacod legjobb webáruházával. Stabilitás és megbízhatóság, 99,9%-os rendelkezésre állás, folyamatos szerver monitoring és testreszabható design témák.

Tovább

Unas

Az UNAS Magyarországon elsőként kínált előfizetői rendszerben komplett online értékesítési megoldást, amivel 2004-ben bevezette a bérelhető webáruház fogalmát a magyar piacra.

Tovább

WooCommerce

A WooCommerce webáruház egy WordPress alapú e-kereskedelmi platform. Ez a szoftver lehetővé teszi vállalkozások számára egy könnyen és kényelmesen használható webáruház kialakítását.

Tovább

GLS

A General Logistics Systems B.V. (GLS) megbízható szállítási megoldásokat kínál Európán belül és világszerte. Tevékenységének fő színtere Európa és Észak-Amerika.

Tovább

FoxPost

A legkedvezőbb helyszíneken elérhető csomagautomaták országos hálózata, ami lehetővé teszi a kényelmes és környezettudatos csomagfogadást és -feladást magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére egyaránt.

Tovább

MPL

A futár-, expressz- és csomagszolgáltatások (CEP) piacán piacvezető a Magyar Posta. A hazai futárcégek közül elsőként állítottak csomagautomata-hálózatot üzembe.

Tovább

Packeta

A Packeta Group egy logisztikai szolgáltatásokat kínáló globális cégcsoport, mely nem csak házhozszállítást kínál több mint 70 futárszolgálattal együttműködve, de több száz pontból álló átvevő hálózatot is üzemeltet Magyarországon.

Tovább

Integráció témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a integráció témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen! A rendszert a kezdetektől úgy fejlesztettük, hogy képes legyen bármilyen külső szoftverrel összekapcsolódni és ezáltal adatokat cserélni. Hiszünk abban, hogy egy szoftver csak akkor képes a vállalkozás ügyvitelét javítani, ha a lehető legtöbb összekapcsolási ponttal rendelkezik.
Az API kapcsolathoz SDK (Software Development Kit) -et is biztosítunk, melyet a GitHub oldalunkról tud letölteni. 
https://github.com/numinc/

Az API (Application Programming Interface) egy angol szóból képzett mozaikszó, jelentése alkalmazásprogramozási interfész (alkalmazásprogramozási felület).
Ez a felület hozzáférést biztosít a szoftveres és a hardveres erőforrások utasításkészletéhez. Az ilyen felületeket a programozók számára tevezték, hogy könnyen és gyorsan össze tudjanak kapcsolni tetszőleges számú szoftver, alkalmazást.

Fedezd fel a Logzi vállalatirányítási rendszert

A Logzi vállalatirányítási rendszer a legmodernebb technológiákat használva segíti a vállalatokat abban, hogy hatékonyabban irányítsák üzleti folyamataikat. Az intuitív felületnek köszönhetően a felhasználók könnyedén elsajátíthatják a rendszer használatát, és hatékonyan használhatják a rendszer által nyújtott funkciókat.

Blog

Cikkek és újdonságok
integráció témával kapcsolatban

Legyen naprakész, olvassa aktuális híreinket, cikkeinket és interjúinkat az ügyviteli szoftverek világából!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!