Személyes beállítások

Személyes beállítások

A Személyes beállítások menüpontot a navigációs sávon a Beállítások menüponton belül találjuk meg, illetve a navigációs sáv alján a monogramunkra kattintva érhetjük el:

Ebben a menüpontban a saját felhasználói fiókunkhoz rögzített személyes adatokat találjuk meg, mint például a címünk, telefonszámunk. Ebben az ablakban szerkeszthetjük is azokat.

Itt tudjuk módosítani a fiókunkhoz tartozó belépési adatokat is, jelszót változtathatunk és a Kétfaktoros hitelesítés fülre kattintva kétfaktoros hitelesítést állíthatunk be fiókunkhoz. 

Video blog

Személyes beállítások videók a szoftver használatához

Videókkal segítünk a fejlődésben, igyekszünk ügyfeleink részére a lehető legnagyobb tudásanyagot biztosítani a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez.

Elérhetőségeink Regisztráció készítése

* Minden regisztrációhoz 10 napos ingyenes próba időszakot biztosítunk

Logzi

Személyes beállítasok, hozzáférés beállítása - Logzi

Személyes beállítások témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a személyes beállítások témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, IMAP/POP/SMTP szolgáltatások kerültek integrálásra. Minden előfizetőnknek lehetősége van saját E-mail címet beállítani, s ezen keresztül küldeni a bizonylatokat, csatolmányokat.

Igen, a személyes beállítások között a saját hozzáférésünk esetén tudjuk állítani a szoftver illetve a letöltendő bizonylatok saját nyelvét.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!