Raktárak és telephelyek

Raktárak és telephelyek

A rendszerben felvezetett telephelyek listázása az Készletkezelés/Raktárak és telephelyek menüpontban történik. A listában elérhetőek ezen rekordok nevei. A lista fejléce alatt az első sorban csak szövegmezők vannak, ezek segítségével tudunk szűrni. A kívánt helyre beírva a keresendő kifejezést, vagy értéket a Szűrés gombra kell kattintanunk. Ekkor csak azokat a sorokat listázza a rendszer, amelyek a szűrés feltételeinek megfelelnek.

Egyszerre több oszlopban is megadhatunk szűrési feltételeket, ekkor azok kerülnek listázásra, amelyek minden feltételnek egyszerre felelnek meg. A szűkítés megszüntetéséhez minden paramétert törölnünk kell a szövegmezőkből, illetve a legördülő menüket is üres állapotra kell állítanunk, és ismét a Szűrés gombra kell kattintanunk.

raktar-list.jpg

Új Telephely hozzáadása

A rendszer lehetőséget ad arra, hogy manuálisan, belülről is felvihessünk rekordokat. Ehhez a felső részben található Új hozzáadása gombra kell kattintanunk. Ekkor egy form töltődik be. A kitöltése során a csillagozott részeket kell kötelezően kitöltenünk. Az adatok felvitelének végeztével a Mentés gombra kattintva tudunk létrehozni a rendszerben új bizonylatot. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Telephely adatainak módosítása

A rekord adatainak módosításához kattintsunk az adott tétel nevére, majd a megnyitás gombra. Ekkor ugyanaz a form jelenik meg, amely az új hozzáadásánál is, ekkor a már megadott adatok fognak betöltődni. Ezen adatok átírhatóak, arra azonban vigyáznunk kell, hogy a csillaggal jelölt soroknak a mentéskor mindenképpen kell adatot tartalmazniuk. Az adatok módosításának végeztével a Mentés gombra kattintva jön létre a rendszerben a megváltoztatott bizonylat. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

raktar-0.jpg

Telephely törlése

Jelöljünk ki egy sort, majd a törlés gombra kattintva töröljük a rekordot a listából. Ekkor az adott elem véglegesen kikerül a rendszerből, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!

Raktárak és telephelyek témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a raktárak és telephelyek témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, bármennyi telephelyet lehet rögzíteni a rendszerben, nincs felülről korlátozva. Ellenben legalább egy telephelyet mindig meg kell adni, illetve célszerű egy alapértelmezett telephelyet is megjelölni amit a rendszer automatikusan feltesz a bizonylatok tételeihez.

Igen, célszerű megadni a telephelyeknek a pontos címét ugyanis a rendszer ez több helyen is alapul veheti, beállítástól függően. Ilyen lehet például az automatikus csomag címke készítés, több telephely esetén.

Software Development Kit

Lenyűgöző, igaz? Vágjunk bele!

Kapacsold össze webshop-ot, gyártási rendszered vagy bármilyen sziget rendszered a Logzi API interfészével és kezeld egyhelyen adataid.

  • Tarts karban adataid
  • Dolgozz csapatban

Telephely

GET /store/get

Tulajdonság

Tulajdonság Tulajdonság2 Tulajdonság3 Leírás Kötelező
id00
store_default00


Példa

{
	"id": 0,
"store_default": 0,
}

Telephely (alapértelmezett)

GET /store/get_default

Telephely lista

GET /store/list

Tulajdonság

Tulajdonság Tulajdonság2 Tulajdonság3 Leírás Kötelező
language_id01
list_condition0
nameexample0
date_update_fromYYYY-MM-DD0
list_offset01
list_count00


Példa

{
	"language_id": 0,
"list_condition": {
"name":example,
"date_update_from":YYYY-MM-DD,
},
"list_offset": 0,
"list_count": 0,
}

Telephely mentés

POST /store/save

Tulajdonság

Tulajdonság Tulajdonság2 Tulajdonság3 Leírás Kötelező
data1
id00
nameexample1
country_id01
zipexample1
cityexample1
addressexample1
store_default01


Példa

{
	"data": {
"id":0,
"name":example,
"country_id":0,
"zip":example,
"city":example,
"address":example,
"store_default":0,
},
}

Telephely törlés

POST /store/delete

Tulajdonság

Tulajdonság Tulajdonság2 Tulajdonság3 Leírás Kötelező
data1
receipt_id01


Példa

{
	"data": {
"receipt_id":0,
},
}

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!