FoxPost

Ismertető

A legkedvezőbb helyszíneken elérhető csomagautomaták országos hálózata, ami lehetővé teszi a kényelmes és környezettudatos csomagfogadást és -feladást magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére egyaránt.

Csomagautomatáik segítségével rugalmasan akkor és ott adhatod fel vagy veheted át csomagod, amikor Neked a legkényelmesebb, sőt, akár vissza is küldheted. A csomagküldés sosem volt még ilyen egyszerű, ráadásul a jól megközelíthető, népszerű helyszíneken lévő csomagautomaták használatával még a környezetért is teszel.

2022-ben a Portfolio Green Awards díj Az Év Zöld Kkv-ja kategória győztese lett, továbbá az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja 2022 pályázaton a Jövő gazdasága kkv kategóriában I. helyezett értek el, illetve a kategória Üzleti modell különdíját is megkapták.

FoxPost témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a foxpost témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Az ország egyik legolcsóbb csomagküldő szolgáltatását biztosítja a FoxPost, kisebb méretű termékek esetén kiváló megoldás lehet a csomagautomaták használata.

Igen, a FoxPost szolgáltatását teljesen integráltuk az ügyviteli rendszerünkbe, így Önnek csak be kell állítania az API kulcsot és már használhatja is csomagfeladásra.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!