Unas

Ismertető

Az UNAS Magyarországon elsőként kínált előfizetői rendszerben komplett online értékesítési megoldást, amivel 2004-ben bevezette a bérelhető webáruház fogalmát a magyar piacra.

A rendszer segítségével olyan folyamatosan fejlődő megoldást kap a felhasználó, amivel alacsony havidíj mellett magas funkcionalitású webáruházat tud üzemeltetni. A rendszerben működő webáruházak száma 2022 elejére meghaladta a 7500-at, a kezdetektől fogva a legnépszerűbb webáruházmotor Magyarországon.

Nem számít, ha kezdő vagy még az e‑kereskedelemben!

A webshop bérlés legnagyobb előnye, hogy az alacsony havidíj tartalmazza a fejlesztéseket, a technikai támogatást és az ügyfélszolgálatot. Nem fizetsz többet érte, de mégis napról napra új lehetőségeket, új megoldásokat kapsz.

A webáruház készítés velünk egyáltalán nem bonyolult. Bármilyen kérdésed is legyen, az UNAS rendelkezésedre áll emailben, telefonon, chaten vagy akár személyesen. Felkészült szakembereik várják megkeresésedet. Külső szakértőket is ajánlunk, akikkel a webáruház indítás még egyszerűbb lesz.

Ide kattintva elérheted a főoldalukat, ha pedig közvetlen szeretnél webáruházat indítani akkor itt kezdhetsz bele!


Video blog

Unas videók a szoftver használatához

Videókkal segítünk a fejlődésben, igyekszünk ügyfeleink részére a lehető legnagyobb tudásanyagot biztosítani a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez.

Elérhetőségeink Regisztráció készítése

* Minden regisztrációhoz 10 napos ingyenes próba időszakot biztosítunk

Logzi

Bővítmények beállítása, API kapcsolatok az ügyviteli rendszerben - Logzi

Unas témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a unas témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, API kapcsolattal össze lehet kötni az ügyviteli rendszert a UNAS webáruházakkal, egy ügyviteli rendszerhez több webáruház is kapcsolható.

A Logzi rendszeren belül, keressük meg a Beállítások / Integrációk menü pontot. Telepítsük fel az integrációhoz szükséges alkalmazást, majd adjuk meg az UNAS webáruházunkban igényelt API adatokat.

Az integráció szinkronizálja az alap adatokat úgy mint a megrendelések, partnerek és termék adatok. Ezen kívül megadható még extra opcióként, hogy a termékeket és az árakat is szinkronizálja.

Igen, nincs korlátozva. Minden webáruházhoz külön UNAS integrációt kell telepíteni a Logzi rendszerben.

Blog

Cikkek és újdonságok
unas témával kapcsolatban

Legyen naprakész, olvassa aktuális híreinket, cikkeinket és interjúinkat az ügyviteli szoftverek világából!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!