Kiegyenlítések

Kiegyenlítés

A rendszerben felvezetett bizonylatok listázása az Pénztár/Kiegyenlítés menüpontban történik. A partner nevén kívül, a bizonylat dátuma, érvényessége és sorszáma található itt. A lista fejléce alatt az első sorban csak szövegmezők vannak, ezek segítségével tudunk szűrni a bizonylatokra. A kívánt helyre beírva a keresendő kifejezést, vagy értéket a Szűrés gombra kell kattintanunk. Ekkor csak azokat a sorokat listázza a rendszer, amelyek a szűrés feltételeinek megfelelnek.

Egyszerre több oszlopban is megadhatunk szűrési feltételeket, ekkor azok kerülnek listázásra, amelyek minden feltételnek egyszerre felelnek meg. A szűkítés megszüntetéséhez minden paramétert törölnünk kell a szövegmezőkből, illetve a legördülő menüket is üres állapotra kell állítanunk, és ismét a Szűrés gombra kell kattintanunk.

kiegyenlitesek.jpg

Kiegyenlítés törlése

Jelöljünk ki egy sort, majd a törlés gombra kattintva töröljük a bizonylatot a listából. Ekkor az adott elem véglegesen kikerül a rendszerből, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!
Video blog

Kiegyenlítések videók a szoftver használatához

Videókkal segítünk a fejlődésben, igyekszünk ügyfeleink részére a lehető legnagyobb tudásanyagot biztosítani a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez.

Elérhetőségeink Regisztráció készítése

* Minden regisztrációhoz 10 napos ingyenes próba időszakot biztosítunk

Logzi

Számla kiegyenlítés és banki integráció - Logzi

Kiegyenlítések témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a kiegyenlítések témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

A kiegyenlítés az ERP rendszerben azt jelenti, hogy egy adott bizonylat (számla, proforma számla) mikor és milyen mértékben került kiegyenlítésre, kipontozásra. 

A kiegyenlítés azért hasznos mert ezáltal követhető a bejövő és kimenő pénzösszegek mozgása, illetve nyomon követhető az egyes bizonylatok teljes vagy részkiegyenlítése. A kiegyenlítéseket felülvizsgálva pedig pontos képet kaphatunk egyes ügyfeleink fizetési moralitásáról is.

A rendszerünkben három lehetősége adunk a bizonylatok kiegyenlítésére. Az első a bank bizonylat, melyben megadhatjuk a terheléseket illetve a jóváírásokat, ezáltal a közleményben felvett hivatkozási számmal/számokkal automatikusan összekapcsolásra és kiegyenlítésre kerül. A második a pénztárbevételi bizonylat, mely esetén hasonlóan járunk el mint a bank bizonylatok esetében. A harmadik pedig a gyors kiegyenlítés, mikor egy számla/proforma számla kiválasztásra kerül és csak az összeget adjuk meg az adott napi kiegyenlítéssel.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!