GLS

Ismertető

A General Logistics Systems B.V. (GLS) megbízható szállítási megoldásokat kínál Európán belül és világszerte. Tevékenységének fő színtere Európa és Észak-Amerika.

A GLS Cégcsoport leányvállalatai és partnervállalatai révén 40 államban van jelen, és szerződéses megállapodásokkal biztosítja, hogy szolgáltatásaival a világ összes országát elérje. A nemzetközi szállítás a GLS egyik fő erőssége, átrakodó központjait precízen összehangolt távolsági járatok kötik össze.

A legmodernebb technológia biztosítja a csomagok gyors és megbízható szortírozását. A megbízható szállítást közös informatikai infrastruktúrára épülő, egységes folyamatok és minőségbiztosítási rendszerek teszik lehetővé.

GLS témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a gls témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, integráltuk a GLS csomagcímke készítést a rendszerükbe. Az integráció remekül kiegészíti a logisztikai, fuvarozás szervezési modulunkat.
A GLS bővítmény beállításáról már írtunk blogunkban, ha előfizetője a felhős ügyviteli rendszerünknek, célszerű lehet átolvasni.

Igen, a GLS integráció teljes mértékben implementálásra került a rendszerünkben, így lehetőség van csomagpontra beállított címkét előállítani.

Blog

Cikkek és újdonságok
gls témával kapcsolatban

Legyen naprakész, olvassa aktuális híreinket, cikkeinket és interjúinkat az ügyviteli szoftverek világából!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!