Ügyfél kapcsolat

Ügyfél kapcsolat

A rendszerben felvezetett ügyfél kapcsolatok listázása a Törzsadatok/Ügyfél kapcsolat menüpontban történik. A partner nevén kívül, a bizonylat dátuma, érvényessége és sorszáma található itt. A lista fejléce alatt az első sorban csak szövegmezők vannak, ezek segítségével tudunk szűrni a bizonylatokra. A kívánt helyre beírva a keresendő kifejezést, vagy értéket a Szűrés gombra kell kattintanunk. Ekkor csak azokat a sorokat listázza a rendszer, amelyek a szűrés feltételeinek megfelelnek.

Egyszerre több oszlopban is megadhatunk szűrési feltételeket, ekkor azok kerülnek listázásra, amelyek minden feltételnek egyszerre felelnek meg. A szűkítés megszüntetéséhez minden paramétert törölnünk kell a szövegmezőkből, illetve a legördülő menüket is üres állapotra kell állítanunk, és ismét a Szűrés gombra kell kattintanunk.

Új ügyfél kapcsolat hozzáadása

A rendszer lehetőséget ad arra, hogy manuálisan, belülről is felvihessünk ügyfél kapcsolatokat. Ehhez a bal felső részben található Új hozzáadása gombra kell kattintanunk. Ekkor egy form töltődik be. A kitöltése során a csillagozott részeket kell kötelezően kitöltenünk. Az form alján beállíthatjuk sok egyéb paraméter mellett, hogy melyik partnerrel, kapcsolattartóval milyen időszakban kerültünk kapcsolatba.

A felső alap form elemek alatta lévő paneleknek egyéb kapcsolódó információkat adtunk meg. Ezekben opcionálisan új termékeket, ügyfél és belső megjegyzéseket tudunk rögzíteni. Az adatok felvitelének végeztével a Mentés gombra kattintva tudunk létrehozni a rendszerben új ügyfél kapcsolatokat. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Ügyfél kapcsolat adatainak módosítása

A ügyfél kapcsolat adatainak módosításához kattintsunk az adott tétel nevére, majd a megnyitás gombra. Ekkor ugyanaz a form jelenik meg, amely az új hozzáadásánál is, ekkor a már megadott adatok fognak betöltődni. Ezen adatok átírhatóak, arra azonban vigyáznunk kell, hogy a csillaggal jelölt soroknak a mentéskor mindenképpen kell adatot tartalmazniuk. Az adatok módosításának végeztével a Mentés gombra kattintva jön létre a rendszerben a megváltoztatott ügyfél kapcsolat adat. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Ügyfél kapcsolat törlése

Jelöljünk ki egy sort, majd a törlés gombra kattintva töröljük az ügyfél kapcsolatot a listából. Ekkor az adott elem véglegesen kikerül a rendszerből, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!

Ügyfél kapcsolat témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a ügyfél kapcsolat témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Az ügyfél kapcsolat funkció arra szolgál, hogy a kimenő és bejövő lead -eket nyomon tudjuk követni a rendszerben. Később ezek alapján akár remarketing listákat, vagy új hideg hívás listákat készíthessünk.

Az ügyfél kapcsolat irány lehet kimenő és bejövő, ezek az általunk elküldött megkereséseket vagy a hozzánk beérkező megkereséseket jelölik. Célszerű lehet követni a kiküldött megkereséseket is, például a szállítók vagy új partnerek felé.

Igen, meg lehet adni a lead forrását, erre mi négy alapértéket vezettünk fel (E-mail, telefon, személyes, levél) de ez a lista bővíthető a rendszer beállításokban.

Nem, ez a bizonylat típus azok közé tartozik, ahol nem kötelező terméket vagy szolgáltatást rögzíteni. Ennek oka, hogy a lead-ek kezdeti állapotában még nem feltétlen van a partner tudatában annak, hogy pontosan mi az igénye.

Igen van lehetőség, sőt jobb megoldást kínálunk az ügyfeleinknek. Az API kapcsolaton keresztül akár azonnal beküldhető egy-egy érdeklődés, ezzel minimalizálva a várakozást és maximalizálva az ügyfél elégedettséget.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!