Shoprenter

Ismertető

A Shoprenter segít elindulni, növekedni és piacvezetővé válni. Már induláskor egy professzionális webáruház rendszert biztosítanak, amely stabil alapot nyújt álmaid megvalósításához.

Növekedésedet több mint 5500 magyarországi webáruház tapasztalataira építve, stílusos megjelenéssel és sokszínű alkalmazásainkkal támogatják, hogy webáruházad éjjel-nappal bevételt termeljen. A finomhangolt automatizmusokkal és szakértői hálózattal megvalósíthatod egyedi elképzelésedet, hogy piacvezetővé válj.

Szinkronizáció

A shoprenter webáruház rendszer rendelkezik számos API kapcsolattal, melyből a Logzi mindössze csak néhány végpontot használ. A rendszerünk eltérő módokon tudja a webáruházból érkező illetve az oda küldendő adatokat szinkronizálni. Lehetőség van csak a rendelések átvételére, ez esetben a webáruházunk amolyan "sziget" rendszerként működhet és az ügyviteli rendszerben csak a rendelések kerülnek felvezetésre. Ezen kívül a rendszerek között elérhető a teljes szinkron is, de az szem előtt kell tartani, hogy csak az ügyviteli rendszer számára hasznos adatokat tartunk nyílván.

Video blog

Shoprenter videók a szoftver használatához

Videókkal segítünk a fejlődésben, igyekszünk ügyfeleink részére a lehető legnagyobb tudásanyagot biztosítani a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez.

Elérhetőségeink Regisztráció készítése

* Minden regisztrációhoz 10 napos ingyenes próba időszakot biztosítunk

Logzi

Shoprenter - Logzi ügyviteli rendszer integráció beállítás

Shoprenter témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a shoprenter témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, API kapcsolattal össze lehet kötni az ügyviteli rendszert a Shoprenter webáruházakkal, egy ügyviteli rendszerhez több webáruház is kapcsolható. 

Minden webáruház számára megható egyedi beállítások, például a rendelések, partnerek, termékek automatikus fogadása, vagy a készletek és ára visszaszinkronizálása.

Az ügyviteli rendszerünk minden szükséges adatot képes szinkronizálni, úgy mint Partnerek (cég és magányszemély), kapcsolattartók és szállítási, illetve számlázási címek. Fontos megemlíteni, hogy a termékeket is képes szinkronizálni, de bizonyos adatokat mi nem tartunk nyílván az ügyviteli rendszerben. Ezen kívül a beérkező rendeléseket automatikusan átveszi a webshopból. Külön megadható paraméterként, hogy a webáruházba szinkronizálja vissza a készletet illetve a termékeink eladási árait. Ez hasznos funkció lehet, amikor több webáruházat üzemeltetünk és központosítani szeretnénk a készleteinket illetve eladási árainkat.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!