Fuvarszervezés

Fuvarszervezés

A rendszerben felvezetett bizonylatok listázása az Szállítás/Fuvarszervezés menüpontban történik. A partner nevén kívül, a bizonylat dátuma, érvényessége és sorszáma található itt. A lista fejléce alatt az első sorban csak szövegmezők vannak, ezek segítségével tudunk szűrni a bizonylatokra. A kívánt helyre beírva a keresendő kifejezést, vagy értéket a Szűrés gombra kell kattintanunk. Ekkor csak azokat a sorokat listázza a rendszer, amelyek a szűrés feltételeinek megfelelnek.

Egyszerre több oszlopban is megadhatunk szűrési feltételeket, ekkor azok kerülnek listázásra, amelyek minden feltételnek egyszerre felelnek meg. A szűkítés megszüntetéséhez minden paramétert törölnünk kell a szövegmezőkből, illetve a legördülő menüket is üres állapotra kell állítanunk, és ismét a Szűrés gombra kell kattintanunk.

Új Fuvarszervezés hozzáadása

A rendszer lehetőséget ad arra, hogy manuálisan, belülről is felvihessünk bizonylatot. Ehhez a felső részben található Új hozzáadása gombra kell kattintanunk. Ekkor egy form töltődik be. A kitöltése során a csillagozott részeket kell kötelezően kitöltenünk. Az form alján beállíthatjuk sok egyéb paraméter mellett, hogy melyik partnerrel, kapcsolattartóval milyen időszakban állítjuk ki a bizonylatot.

A felső alap form elemek alatta lévő paneleknek egyéb kapcsolódó információkat adtunk meg. Ezekben opcionálisan új tételeket, ügyfél és belső megjegyzéseket tudunk rögzíteni. Az adatok felvitelének végeztével a Mentés gombra kattintva tudunk létrehozni a rendszerben új bizonylatot. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Fuvarszervezés adatainak módosítása

A bizonylat adatainak módosításához kattintsunk az adott tétel nevére, majd a megnyitás gombra. Ekkor ugyanaz a form jelenik meg, amely az új hozzáadásánál is, ekkor a már megadott adatok fognak betöltődni. Ezen adatok átírhatóak, arra azonban vigyáznunk kell, hogy a csillaggal jelölt soroknak a mentéskor mindenképpen kell adatot tartalmazniuk. Az adatok módosításának végeztével a Mentés gombra kattintva jön létre a rendszerben a megváltoztatott bizonylat. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Fuvarszervezés törlése

Jelöljünk ki egy sort, majd a törlés gombra kattintva töröljük a bizonylatot a listából. Ekkor az adott elem véglegesen kikerül a rendszerből, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!

Fuvarszervezés lezárása

Jelöljünk ki egy sort, majd a lezárás gombra kattintva véglegesítsük a bizonylatot. Ekkor az adott elem véglegesen lezárásra kerül a rendszerben, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!
Video blog

Fuvarszervezés videók a szoftver használatához

Videókkal segítünk a fejlődésben, igyekszünk ügyfeleink részére a lehető legnagyobb tudásanyagot biztosítani a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez.

Elérhetőségeink Regisztráció készítése

* Minden regisztrációhoz 10 napos ingyenes próba időszakot biztosítunk

Logzi

Fuvarszervezés és csomagcímke készítése - Logzi

Fuvarszervezés témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a fuvarszervezés témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

A jó fuvarszervező szoftver hatékonyan kezeli a szállítási igényeket és azok időbeli ütemezését, valamint optimalizálja a fuvarok útvonalát és azok költségeit. Emellett nyomon követi a fuvarok állapotát és adatokat szolgáltat az ügyfeleknek a fuvarok állapotáról és a várható szállítási időről.

A cégeknek érdemes fuvarszervező szoftvert használniuk, ha rendszeresen végeznek szállítási tevékenységet és fontos számukra a hatékonyság növelése és a költségek csökkentése. A szoftver segítségével könnyebben tervezhetik és ütemezhetik a fuvarokat, optimalizálhatják az útvonalakat, csökkenthetik az üresjáratos kilométerek számát és növelhetik a fuvarok átláthatóságát. A fuvarszervező szoftver különösen hasznos lehet olyan cégek számára, amelyek nem rendelkeznek saját logisztikai osztállyal vagy flottával.

Igen, a szoftverben nincs korlátozva a napi fuvarok száma. Lehetőség van több körös fuvarok rögzítésére a sofőrök számára, sőt akár kiszervezett fuvarokat is rögzíthetünk.

Igen, szervezhetünk saját gépjárműveinkre több körös fuvarokat, de megadhatjuk alvállalkozóink számára is, hogy mely címeket kell teljesíteniük egy adott körön belül. Ezen kívül akár integrált szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, például a GLS vagy MPL szolgáltatásait.

Amennyiben nem csak saját gépjárművel szállítunk hanem szeretnénk az integrációkat is igénybe venni, úgy rendszerünk számos megoldást kínál. A folyamatosan bővülő szolgáltatásokról az integrációk menüben tájékozódhat, de a teljesség igénye nélkül a legnépszerűbb csomagküldő szolgáltatásokat tudjuk biztosítani. Például: GLS, MPL, DPD ,FoxPost, stb..

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!