Vonalkód gyűjtő

Vonalkód gyűjtő

A rendszerben felvezetett bizonylatok listázása a Készletkezelés/Vonalkód gyűjtő menüpontban történik. A bizonylat dátuma, érvényessége és sorszáma található itt. A lista fejléce alatt az első sorban csak szövegmezők vannak, ezek segítségével tudunk szűrni a bizonylatokra. A kívánt helyre beírva a keresendő kifejezést, vagy értéket a Szűrés gombra kell kattintanunk. Ekkor csak azokat a sorokat listázza a rendszer, amelyek a szűrés feltételeinek megfelelnek.

Egyszerre több oszlopban is megadhatunk szűrési feltételeket, ekkor azok kerülnek listázásra, amelyek minden feltételnek egyszerre felelnek meg. A szűkítés megszüntetéséhez minden paramétert törölnünk kell a szövegmezőkből, illetve a legördülő menüket is üres állapotra kell állítanunk, és ismét a Szűrés gombra kell kattintanunk.

A rögzített és lezárt bizonylat a termékekhez kapcsolódó raktári készleteken módosítást nem hajt végre. A bizonylat típus elsődlegesen adatok gyűjtésére szolgál, PDA segítségével. A begyűjtött adatok később utó feldolgozásra kerülnek, egyéb bizonylat kiállítása segítségével.

Új vonalkód gyűjtő hozzáadása

A rendszer lehetőséget ad arra, hogy manuálisan, belülről is felvihessünk bizonylatot. Ehhez a felső részben található Új hozzáadása gombra kell kattintanunk. Ekkor egy form töltődik be. A kitöltése során a csillagozott részeket kell kötelezően kitöltenünk. Az form alján beállíthatjuk sok egyéb paraméter mellett, hogy milyen időszakban állítjuk ki a bizonylatot.

A felső alap form elemek alatta lévő paneleknek egyéb kapcsolódó információkat adtunk meg. Ezekben opcionálisan új termékeket, ügyfél és belső megjegyzéseket tudunk rögzíteni. Az adatok felvitelének végeztével a Mentés gombra kattintva tudunk létrehozni a rendszerben új bizonylatot. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Vonalkód gyűjtő adatainak módosítása

A bizonylat adatainak módosításához kattintsunk az adott tétel nevére, majd a megnyitás gombra. Ekkor ugyanaz a form jelenik meg, amely az új hozzáadásánál is, ekkor a már megadott adatok fognak betöltődni. Ezen adatok átírhatóak, arra azonban vigyáznunk kell, hogy a csillaggal jelölt soroknak a mentéskor mindenképpen kell adatot tartalmazniuk. Az adatok módosításának végeztével a Mentés gombra kattintva jön létre a rendszerben a megváltoztatott bizonylat. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Vonalkód gyűjtő törlése

Jelöljünk ki egy sort, majd a törlés gombra kattintva töröljük a bizonylatot a listából. Ekkor az adott elem véglegesen kikerül a rendszerből, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!

Vonalkód gyűjtő lezárása

Jelöljünk ki egy sort, majd a lezárás gombra kattintva véglegesítsük a bizonylatot. Ekkor az adott elem véglegesen lezárásra kerül a rendszerben, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!
Video blog

Vonalkód gyűjtő videók a szoftver használatához

Videókkal segítünk a fejlődésben, igyekszünk ügyfeleink részére a lehető legnagyobb tudásanyagot biztosítani a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez.

Elérhetőségeink Regisztráció készítése

* Minden regisztrációhoz 10 napos ingyenes próba időszakot biztosítunk

Logzi

Megrendelések teljesítése vonalkód rendszer segítségével, az áruátvétel és árukiadás folyamata

Vonalkód gyűjtő témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a vonalkód gyűjtő témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, úgy fejlesztettük a vállalatirányítási rendszert, hogy minden funkciója kompatibilis legyen a vonalkódokkal. Számos helyen lehetőség van vonalkódos címke nyomtatására, illetve vonalkódos címkék visszaolvasására. A vonalkód gyűjtő másnéven adatgyűjtők speciális eszközök, melyre vékony klienst is fejlesztettünk a raktári munka gyorsítása érdekében.

Igen, a Logzi Picklist az android play áruházban elérhető vékony kliens a raktári áruátvétel gyorsításához. A vékony klienst bármilyen android verzióra lehet telepíteni.

A Logzi Picklist android-os alkalmazás segítségével a vevői rendelések automatikusan teljesíthetőek csak a raktárban kell összecsipogni a megfelelő vonalkódokat hozzá. 

Úgy fejlesztettük a Logzi Picklist Android alkalmazást, hogy hibrid módon működjön. Ez azt jelenti, hogyha van internet akkor online szinte azonnal küldi és fogadja az adatokat, viszont ha megszűnik az internet akkor az utolsó szinkronizált adatokkal képes dolgozni. Offline üzemmódban lehetőségünk van a terméket összegyűjtésére (árukiadás vagy áruátvétel) majd a folyamatot követően ha helyre állt az internet a szoftver beküldi a felhőbe az adatokat.

Amennyiben szerepel a termék a Törzsadatok / Partnertörzsben úgy igen, a Logziból lehetőség van a termékcímkék kinyomtatására.

Igen, bármilyen feliratot dinamikus vagy statikus adatot képes a rendszer a címkére nyomtatni. Minden címke terv sablonként érhető el a Beállítások / Rendszer beállítások / Címke sablon menüpontban, ahol szabadon szerkeszthetőek és felvehetünk új terveket.

Blog

Cikkek és újdonságok
vonalkód gyűjtő témával kapcsolatban

Legyen naprakész, olvassa aktuális híreinket, cikkeinket és interjúinkat az ügyviteli szoftverek világából!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!