Teendők

Ismertető

A Logzi egy online ügyviteli rendszer, amely célja, hogy megkönnyítse az üzleti folyamatok kezelését, az adminisztrációs feladatokat és a számlázást. Az egyik leghasznosabb funkciója a Teendő felület, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rendszerezett és hatékony módon kezeljék az üzleti feladataikat.

A Teendő egy olyan felületet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy létrehozzunk, szerkesszünk és kövessünk minden olyan bizonylatot vagy feladatot, amelyre szükségünk lehet az üzleti folyamatok során. A teendőket létrehozhatunk például az új számlák vagy rendelések nyomon követése, vagy bármilyen más feladatra, amelyet az üzletünkben el kell végezni.

logzi-teendo-analitika-800x450.png


Az előnye a funkció használatának az, hogy minden teendőt külön-külön lehet rendelni a megfelelő bizonylat típushoz, így azok könnyen követhetőek és áttekinthetőek. Ha új számlát hozunk létre, akkor az ehhez kapcsolódó teendőt is létrehozhatjuk, és hozzárendelhetjük a számlához. Ez megkönnyíti a feladatok nyomon követését és az időzítésüket. A teendők lista felületén lehetőség van az összes teendő megjelenítésére, illetve a szűrésre és keresésre a különböző szempontok alapján, például a határidő, a prioritás vagy a státusz szerint.

Video blog

Teendők videók a szoftver használatához

Videókkal segítünk a fejlődésben, igyekszünk ügyfeleink részére a lehető legnagyobb tudásanyagot biztosítani a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez.

Elérhetőségeink Regisztráció készítése

* Minden regisztrációhoz 10 napos ingyenes próba időszakot biztosítunk

Logzi

Teendők menedzselése, kiosztása a munkatársaknak - Logzi

Teendők témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a teendők témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

A Törzsadatok / Teendők menüpont alatt tudunk új teendőket létrehozni illetve a már rögzített teendőket listázni. Ezen kívül a rendszerben lehetőség van minden bizonylat típus adatlapján vagy lista oldalán (pl: számla, rendelés) is teendőket rögzíteni.

A már rögzített, de még nem befejezett teendőket a Törzsadatok / Teendők menüpontban lehet módosítani illetve törölni.

A teendőket lehetőség van egy naptárban is áttekinteni, melyet a Főmenü / Naptár menüpont alatt érhetünk el. A naptárban színek, státuszok és állapot szerint jelenítjük meg az egyes teendőket.

Igen, minden teendőkhöz lehetőség van határidőt / emlékeztetőt beállítani, melyet a naptárban ezen dátum szerint tudunk megjeleníteni.

Igen, a teendők prioritását a lejáratig, vagy a befejezett státuszig lehetőség van állítani, bármikor.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!