Megállapodás

Megállapodás

A rendszerben felvezetett megállapodások és szerződések listázása a Törzsadatok/Megállapodás menüpontban történik. A partner nevén kívül, a bizonylat dátuma, érvényessége és sorszáma található itt. A lista fejléce alatt az első sorban csak szövegmezők vannak, ezek segítségével tudunk szűrni a bizonylatokra. A kívánt helyre beírva a keresendő kifejezést, vagy értéket a Szűrés gombra kell kattintanunk. Ekkor csak azokat a sorokat listázza a rendszer, amelyek a szűrés feltételeinek megfelelnek.

Egyszerre több oszlopban is megadhatunk szűrési feltételeket, ekkor azok kerülnek listázásra, amelyek minden feltételnek egyszerre felelnek meg. A szűkítés megszüntetéséhez minden paramétert törölnünk kell a szövegmezőkből, illetve a legördülő menüket is üres állapotra kell állítanunk, és ismét a Szűrés gombra kell kattintanunk.

Új megállapodás hozzáadása

A rendszer lehetőséget ad arra, hogy manuálisan, belülről is felvihessünk megállapodásokat. Ehhez a bal felső részben található Új hozzáadása gombra kell kattintanunk. Ekkor egy form töltődik be. A kitöltése során a csillagozott részeket kell kötelezően kitöltenünk. Az form alján beállíthatjuk sok egyéb paraméter mellett, hogy melyik partnerrel, kapcsolattartóval milyen időszakra kötöttünk megállapodást.

A felső alap form elemek alatta lévő paneleknek egyéb kapcsolódó információkat adtunk meg. Ezekben új termékeket, ügyfél és belső megjegyzéseket tudunk rögzíteni. Az adatok felvitelének végeztével a Mentés gombra kattintva tudunk létrehozni a rendszerben új megállapodásokat. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Megállapodás adatainak módosítása

A megállapodás adatainak módosításához kattintsunk az adott tétel nevére, majd a megnyitás gombra. Ekkor ugyanaz a form jelenik meg, amely az új hozzáadásánál is, ekkor a már megadott adatok fognak betöltődni. Ezen adatok átírhatóak, arra azonban vigyáznunk kell, hogy a csillaggal jelölt soroknak a mentéskor mindenképpen kell adatot tartalmazniuk. Az adatok módosításának végeztével a Mentés gombra kattintva jön létre a rendszerben a megváltoztatott megállapodás adat. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem maradnak meg!

Megállapodás törlése

Jelöljünk ki egy sort, majd a törlés gombra kattintva töröljük a megállapodást a listából. Ekkor az adott elem véglegesen kikerül a rendszerből, visszaállítására nincs módunk, így nagyon körültekintően kell végrehajtanunk!

Megállapodás témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a megállapodás témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

A megállapodás másnéven szerződés rögzítése azért hasznos, hogy követni tudjuk a partnereinkkel kötött ár és mennyiségi megállapodásainkat. Ezeket a megállapodásokat köthetjük érvényességi dátummal, több tételt is felvezethetünk, eltérő mennyiségekkel mellyel akár ársávokat is képezhetünk a vásárlóink vagy beszállítónk felé.

Digitalizálja! Lehetőséget adunk a funkcióval arra, hogy digitálisan leképezze a szerződésben foglalt szolgáltatásokat és termékeket, sőt ezen túlmenően a szerződés szkenelt változatát is fel lehet tölteni a megállapodáshoz.

Igen, de minden értékesítési panelen jelzi nekünk, hogy a partnerrel szerződéses árunk van. Viszont a szerződéses árat lehetőségünk van átírni, átjavítani vagy abból még extra kedvezményt adni.

Alapértelmezetten nem, de lehetőség van teendőd rögzíteni a lejárati dátumhoz, ami jelzést ad nekünk a lejárat előtti időszakban.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!