Munkatársak

Rendszer beállítások / Munkatársak lista

Ebben a listában találjuk a rendszerünkhöz hozzáféréssel rendelkező felhasználókat:

Rendszer beállítások / Munkatársak lista / Új munkatárs rögzítése

Új munkatárs rögzítésének elkezdéséhez kattintson az Új gombra.

Ekkor az alábbi ablak jelenik meg:

Egy új munkatárs rögzítésénél az alapvető adatokon kívül, mint a név, e-mail cím, telefonszám, illetve jelszó megadhatunk még egyéb fontos információkat is.

Megadhatjuk például, hogy a már rögzített munkatársak közül ki legyen az adott dolgozó felettese, ha van ilyen és azt is tudjuk rögzíteni, hogy amennyiben több telephely is jelen van a cég életében, éppen melyiken tevékenykedik az adott személy.

Illetve ebben az ablakban tudjuk megszabni azt is, hogy mihez férhet hozzá az új felhasználó. A jogosultságokat csoportosítva van lehetőségünk hozzárendelni.

Tehát amennyiben a dolgozónknak szüksége lesz arra, hogy esetlegesen új termékeket vigyen fel a rendszerben, a keresésbe beírva azt, hogy „termék”, megjelennek azok a jogosultsági csoportok, amelyekben ez a szó szerepel:

Új termékeket a termékek listájában tudunk felvinni, így a „Terméklista” lehetőségre kattintva, ki tudjuk választani, mint hozzáadandó csoport.

Ezt követően kattintsunk a Hozzáadás gombra, ezután a Megadott jogosultságok listában fog megjelenni a „Terméklista”:

Ha végeztünk a testreszabással, kattintsunk a Mentés gombra. Ezzel végeztünk az új munkatárs adatainak rögzítésével és a felhasználó fiókjának létrehozásával. Az adatok átadását követően az új felhasználói fiók használatra készen áll. 

Rendszer beállítások / Munkatársak lista / Munkatárs adatainak módosítása

Egy adott munkatárs adatainak módosításához a listában válasszuk ki a megfelelő kollégát, majd kattintsunk a Megnyitás gombra.

Ezt követően hasonlóan egy új munkatárs rögzítéséhez megjelenik az ablak, amelyben a munkatárs adatait módosítani tudjuk.

Ha végeztünk, kattintsunk a Mentés gombra.

Rendszer beállítások / Munkatársak lista / Munkatárs adatainak törlése

Egy adott munkatárs adatainak törléséhez a listában válasszuk ki a megfelelő kollégát, majd kattintsunk a Törlés gombra.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!