Közepes vállalkozást viszel? Ezért válts te is felhő alapú ügyvitelre

Közepes vállalkozást viszel? Ezért válts te is felhő alapú ügyvitelre

Közepes vállalkozást viszel? Ezért válts te is felhő alapú ügyvitelre

A felhő alapú ügyvitel ma már sok nagyvállalat és egyéni vállalkozó munkamódszerére is jellemző, a közepes vállalkozásoknak sem érdemes kimaradniuk a sorból. Hatékonyabb működőssel, kisebb üzemeltetési költséggel, biztonságosabb adattárolással, átláthatóbb mindennapokkal számolhatsz, ha te is előrébb lépsz egyet, és velünk tartasz a felhőkbe.

Közepes vállalkozás üzemeltetőjéként biztosan neked is gyakran megfordul a fejedben, hogyan tudnád optimalizálni a működésedet. A téma nem egyszerű, mert a megszokott munkamódszereket nehezen hagyja maga mögött az ember. Ha azonban részletesen megvizsgálod, milyen előnyökkel jár az ilyen típusú ügyvitel, nem fogsz tovább kételkedni abban, hogy a felhőben van jövő.

Cloud: bárhol és bármikor

A felhő alapú ügyvitel egy olyan szolgáltatás, amire ugyan elő kell fizetned, de nem kell méregdrága szoftvert vásárolnod az adattároláshoz. Ha éppen most ugrasz bele a vállalkozói létbe, akkor mindenképpen ezt a módszert válaszd, mert jóval alacsonyabb kezdeti költségekkel számolhatsz ezen a téren, mint más megoldások esetében.

Ezeknél a szolgáltatásoknál igen szigorú biztonsági rendszereket működtetünk, így védjük meg az adataidat, azok senki számára sem hozzáférhetőek – még mi sem látjuk azokat, ha te nem akarod. Az adataidat több helyre is mentjük, így garantálva a minél nagyobb védelmet.

Az cloud-szolgáltatások igénybevételével bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz a felhőben tárolt információkhoz, adatokhoz, amik a vállalkozásoddal kapcsolatosak. Ezzel nemcsak az otthoni munkavégzést, azaz home office-t optimalizálhatod, de még az ügyfélkapcsolatot is rugalmassá teheted. Ha ugyanis szeretnél, és jogot adsz nekik rá, akkor a világ másik végén ülő kollégával vagy éppen üzleti partnerrel is információkat cserélhetsz.

Minőség a felhők felett

Az adatbiztonságon és a rugalmasságon túl a felhő alapú ügyviteli szolgáltatás egyik legjobb tulajdonsága, hogy az ügyfélszolgálat könnyen elérhető és átlagon felüli időben áll a rendelkezésedre. Folyamatos a frissítés, a karbantartás és rendszeresen végzünk biztonsági mentéseket, ezeket te pontosan nyomon is követheted.

Ha már egy ideje közepes vállalkozást viszel, és felhőre akarsz váltani, akkor ez az átmeneti időszak eltarthat egy darabig, de ez a működésed hatékonyságát nem veszélyezteti. Amíg mi mindent beállítunk, mindent világossá teszünk számodra, betanítjuk kollégáidat, addig folytathatod már a jól megszokott ügyvitelt, semmit sem kell feladnod belőle. Figyelned, tanulnod és fejlődnöd, kell, amihez mi minden szükséges segítséget, sőt, még annál is többet megadunk.

Ha elhatároztad magad a váltásra, vagy csak több információt szeretnél, akkor keress bátran elérhetőségeink egyikén!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!