A NAV Online számla rendszerének különböző fizetési módjai

A NAV Online számla rendszerének különböző fizetési módjai

A NAV Online számla rendszerének különböző fizetési módjai

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által kiadott Online számla rendszer a magyar vállalkozások számára kínál hatékony és átlátható megoldást az adózási kötelezettségeik kezelésére. A Logzi ügyviteli rendszer pedig lehetőséget biztosít ügyfeleinek arra, hogy könnyedén kezeljék és beállítsák a különböző fizetési módokat, amelyeket a NAV rendszerében alkalmazhatnak. Ebben a cikkben áttekintjük a NAV által meghatározott fizetési módokat és a Logzi rendszerben beállítható paramétereket.

A NAV által meghatározott fizetési módok

A NAV Online Számla Rendszerében a következő fizetési módok állnak rendelkezésre, melyeket a Logzi Ügyviteli Rendszerében is be lehet állítani:

TRANSFER (Átutalás): Ez a fizetési mód lehetőséget ad az ügyfeleknek az összeg átutalására banki tranzakció használatával. 

CASH (Készpénz): Ha egy ügyfél készpénzzel szeretné rendezni a számláját, akkor ezt a fizetési módot választhatja.

CARD (Bankkártya, Hitelkártya, egyéb készpénz helyettesítő eszköz): Bankkártyák és más készpénz helyettesítő eszközök használatával az ügyfelek egyszerűen és gyorsan fizethetik számláikat.

VOUCHER (Utalvány és pénzhelyettesítő eszköz): Az ügyfeleknek lehetőségük van más pénzhelyettesítő eszközök használatára, például utalványok vagy váltók felhasználásával. 

OTHER (Egyéb): Ha egyéb, a fenti kategóriákba nem sorolható fizetési módokat kívánnak használni az ügyfelek, akkor ezt az opciót választhatják.

Összefoglalás

A Logzi ügyviteli rendszer integrált megoldást nyújt az ügyfeleknek a NAV által meghatározott különböző fizetési módok hatékony kezelésére. Az egyszerű és átlátható felhasználói felület, valamint a különböző paraméterek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy könnyedén beállítsák és nyomon kövessék a számlák rendezéséhez választott fizetési módokat.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!