Személyes beállítások

Személyes beállítások

A rendszerben felvett személyes segédadatok rendszerezzük a menüpontban, tematikusan almenük-re bontva. A nevünkre kattintva, a navigációs sáv második oldalán érhető el a Személyes beállítások menüpont. Fontos tudni, hogy az itt található adatokat csak a bejelentkezett felhasználóra vonatkozó beállításokat, adatokat jeleníti meg, csak a személyes adatok szerkeszthetők, más felhasználóké nem.

szemelyes-beallitasok.jpg

Személyes adatok

Az aktuálisan bejelentkezett felhasználó személyes adatait lehet módosítani, úgy mint név, elérhetőségek és a bejelentkezési jelszó.

Felhasználói felület

Az aktuálisan bejelentkezett felhasználó felhasználói felületére vonatkozó beállítások. Többet között a program nyelve, az időzóna beállítása, melyeket a bizonylatok kiállításához lekérdezéséhez használ a rendszer. Továbbá igény esetén megadható a bizonylat listák megjelenítésének módja, betekintő ablakok megjelenítése.

interface.jpg

E-mail szerver

A rendszerben E-mail küldésre használt szerver beállításait tudjuk megadni, kiszolgáló nevét, port-ot és egyéb authentikációs adatokat. Fontos, hogy a rendszer jelenleg POP3/SMTP típust tud fogadni.

E-mail felhasználó

Az aktuálisan bejelentkezett felhasználóhoz rendelt E-mail felhasználók listája. Megadható a megjelenítendő név, E-mail cím és egyéb authentikációs adatok. Egy felhasználó több E-mail felhasználót is képes kezelni, de alapértelmezett fiókot meg lehet adni.

email-felhasznalo.jpg

Video blog

Személyes beállítások videók a szoftver használatához

Videókkal segítünk a fejlődésben, igyekszünk ügyfeleink részére a lehető legnagyobb tudásanyagot biztosítani a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez.

Elérhetőségeink Regisztráció készítése

* Minden regisztrációhoz 10 napos ingyenes próba időszakot biztosítunk

Logzi

Személyes beállítasok, hozzáférés beállítása - Logzi

Személyes beállítások témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a személyes beállítások témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, IMAP/POP/SMTP szolgáltatások kerültek integrálásra. Minden előfizetőnknek lehetősége van saját E-mail címet beállítani, s ezen keresztül küldeni a bizonylatokat, csatolmányokat.

Igen, a személyes beállítások között a saját hozzáférésünk esetén tudjuk állítani a szoftver illetve a letöltendő bizonylatok saját nyelvét.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!