Program beállítások

Program beállítások

A rendszerben felvett program adatokat találjuk a menüpontban, három részre tagolva. A nevünkre kattintva, a navigációs sáv második oldalán érhető el a Program beállítások menüpont. Fontos tudni, hogy az itt található adatokat minden regisztrált munkatársnál ugyanúgy jelenik meg, egyszerre szerkeszthető és a változások mindenkinél. Az itt történt változtatások befolyásolják a rendszerünk alap működését, így csak hozzáértő felhasználóknak javasoljuk.

API kapcsolatok

api-kapcsolatok.jpg

Adatbázis kapcsolatok

szerver-kapcsolatok.jpg

Eszköz és web kliens csatlakozás

webkliens-csatlakozas.jpg

Program beállítások témában gyakran ismételt kérdések

Biztosan sok kérdése van a program beállítások témával kapcsolatban, igyekeztünk az alábbaikban a leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglalni és megválaszolni. Ellenben előfordulhat, hogy maradtak még nyitott kérdései. Ilyen esetekben keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Igen, rendszerünket úgy terveztük meg, hogy a legapróbb művelethez is legyen API végpont. Ezen keresztül szinte bármilyen funkciót tudunk használni, így van lehetőség saját integrációt készíteni. Saját integrációra példa lehet, egyedi webáruház, saját gyártás vagy termelés irányítási rendszer, stb..

Igen, a program beállítások között minden regisztrált felhasználónak megtalálható a saját API kulcsa, illetve az ahhoz szükséges kiegészítő adatok.

Software Development Kit

Lenyűgöző, igaz? Vágjunk bele!

Kapacsold össze webshop-ot, gyártási rendszered vagy bármilyen sziget rendszered a Logzi API interfészével és kezeld egyhelyen adataid.

  • Tarts karban adataid
  • Dolgozz csapatban

API típus

GET /api_type/get

Tulajdonság

Tulajdonság Tulajdonság2 Tulajdonság3 Leírás Kötelező
id00


Példa

{
	"id": 0,
}

API típus lista

GET /api_type/list

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!