UNAS integráció ügyviteli rendszerhez

UNAS integráció ügyviteli rendszerhez

UNAS integráció ügyviteli rendszerhez

Az online kereskedelem robbanásszerű növekedése miatt egyre több vállalkozás dönt úgy, hogy webáruházat hoz létre, hogy jobban elérhesse a potenciális vásárlókat. A webáruházak azonban gyakran megjelennek különálló entitásként a vállalkozás többi részétől, ami időnként problémákat okozhat az ügyviteli rendszer kezelése során.

Rendszerünk, a Logzi innovatív megoldást kínál az ilyen problémák kezelésére, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy egyszerűen kezeljék UNAS webáruházukat integráció segítségével.

Az UNAS egy nagyon népszerű webáruház rendszer, amelyet számos vállalkozás használ az online értékesítéshez. Azonban, az UNAS rendszerrel való integráció néha nehézségekbe ütközik az adatok szinkronizálása során, különösen, ha a vállalkozások több platformon értékesítenek, és az ügyviteli rendszerük nem kompatibilis az UNAS-al.

Van megoldás, az integráció!

A Logzi ügyviteli rendszer azonban megoldja ezt a problémát. Az UNAS rendszerrel való integráció lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyszerűen kezeljék a készleteket, az árakat és a megrendeléseket mind az UNAS, mind az ügyviteli rendszerben. Az integráció által nyújtott legfontosabb előnyök közé tartozik az adatok pontos és hatékony szinkronizálása a két rendszer között.

A Logzi és az UNAS integrációja megkönnyíti a vállalkozások életét azzal, hogy csökkenti az adminisztratív feladatokat, így az üzletvezetők több időt szánhatnak a vállalkozásuk növelésére és fejlesztésére.

A rendszer gyorsan és hatékonyan frissíti a készleteket, az árakat és a megrendeléseket mindkét rendszerben, így a vállalkozások számára könnyebbé válik az online értékesítési folyamatok kezelése.

UNAS bővítmény

További előnyök

UNAS-hoz készült ügyviteli rendszer automatikus számlázási folyamata segítségével egyszerűbbé teszi a pénzügyi tranzakciók kezelését. Ez a funkció lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyszerűen és hatékonyan kezeljék az online folytasd kérlek tranzakcióikat, és számlákat állítsanak ki a vásárlóknak. Ezen kívül lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy pontosabb adatokat kapjanak az ügyfél statisztikákról és a termékértékesítésről. Ez pedig segít a döntéshozóknak, hogy jobban megértsék a vásárlóikat, és könnyebben dönthessenek az üzleti stratégiájuk fejlesztése során.

A rendszer segítségével a vállalkozások átfogó képet kaphatnak a termékeik teljesítményéről, és az online vásárlási folyamatokkal kapcsolatos adatok elemzése segíthet abban, hogy javítsák a felhasználói élményt, és ezáltal növeljék az eladásokat.

Érdemes megemlíteni még, hogy lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyszerűen kezeljék a termékek beszerzését, illetve áttekintést kapjanak az elérhető készletekről, és könnyen rendelni tudnak, ha szükséges. Ez a funkcionalitás hatékonyabbá teszi a beszerzési folyamatokat, és csökkenti a túlzott készletezést.

UNAS rendelés Logzi-ban

Az integráció védelmet is nyújt a csalásokkal és visszaélésekkel szemben. A Logzi és az UNAS integrációja biztosítja, hogy a megrendelések, a fizetések és a készletek pontosan szinkronizáltak legyenek, és csökkenti a csalás lehetőségét. Az integrált rendszernek köszönhetően, pillanatok alatt áttekintést kaphatnak az elérhető készletekről, és könnyen ellenőrizhetik a megrendelések valódiságát.

Az imént felsorolt előnyön kívül a két rendszer közös használata számos potenciált rejt magában. Ha maradtak még megválaszolatlan kérdései, keressen minket bizalommal!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!