Vonalkód gyűjtés a Logzi ügyviteli rendszerben: Hatékony munkavégzés és rugalmas kezelés

Vonalkód gyűjtés a Logzi ügyviteli rendszerben: Hatékony munkavégzés és rugalmas kezelés

Vonalkód gyűjtés a Logzi ügyviteli rendszerben: Hatékony munkavégzés és rugalmas kezelés

Az üzleti világban a hatékonyság és a pontos adatok vezérelnek bennünket. Az ügyviteli folyamatok optimalizálása és az adatok pontos rögzítése elengedhetetlen a sikeres vállalkozások számára. A vonalkód gyűjtő modul a Logzi ügyviteli rendszer részeként olyan eszközt kínál, amelynek segítségével egyszerűsíthetjük és gyorsíthatjuk meg az adatgyűjtés folyamatait. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan működik a vonalkód gyűjtő modul, milyen előnyöket rejt, és miért érdemes bevezetni vállalkozásunkban.

A vonalkód: Az azonosítás mestere

Mi is az a vonalkód? A vonalkód egy olyan grafikus kód, amely információkat hordoz egy termékről vagy objektumról. Különböző vonalkód típusok léteznek, amelyek különböző információkat kódolnak. A legelterjedtebb típusok közé tartoznak az EAN (European Article Number) és a QR (Quick Response) kódok. Az EAN kódok gyakran találkozhatóak az árucikkek címkéin, míg a QR kódok széleskörűen használhatóak a mobil alkalmazásokban és linkek megosztására. 

A vonalkód gyűjtő modul hasznossága

Miért érdemes bevezetni a vonalkód gyűjtő modult a vállalkozásunkban? Az elsődleges előny a hatékonyság növelése. A vonalkódok segítségével könnyedén és hibamentesen rögzíthetjük a termékek és objektumok adatait. Például, egy helykód címke vagy egy termék cikkszáma és szériaszáma is vonalkód formájában tartható nyilván. Ez megkönnyíti az adatgyűjtést és minimalizálja az emberi hibák lehetőségét.

Gondoljunk csak egy pillanatra a raktárkezelésre. Az árukiadás és áruátvétel során a vonalkód gyűjtő modul lehetővé teszi a gyors és pontos adatrögzítést. A helyszínen történő vonalkód beolvasással elkerülhetjük az időigényes és hibás manuális adatrögzítést.

Hogyan működik a Logzi vonalkód gyűjtő modul?

A Logzi ügyviteli rendszerben a vonalkód gyűjtő modul a Raktárkezelés / Vonalkód gyűjtő menüpontban érhető el. Két fő típusa van a vonalkód gyűjtő bizonylatnak: árukiadás és áruátvétel. Az egyedileg beállítható szabályok biztosítják a rugalmasságot az ügyfeleknek.

összegyűjtött vonalkódok

Az adatok rögzítését támogatja a Logzi Picklist nevű alkalmazás, amely a Google Play Áruházból telepíthető mobil terminálokra. Ez az adatgyűjtő eszköz lehetővé teszi a könnyű adatrögzítést és a valós időben történő szinkronizációt a rendszerrel. Az egyik kiemelkedő tulajdonság a vonalkód gyűjtő modulban az aliasok kezelése. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egy termék több vonalkóddal is azonosítható legyen. Ez különösen hasznos lehet, ha ugyanazt a terméket különböző gyártók eltérő vonalkódjaival rendelkezik.

Az alias vonalkód/multi vonalkód azonosításhoz fontos, hogy a Logzi Picklist beállításai között be legyen kapcsolva a "Termék ellenőrzés gyűjtéskor" opció.

vonalkód gyűjtés

Záró gondolatok

A vonalkód gyűjtő modul a Logzi ügyviteli rendszerben a hatékonyságot és a pontosságot hozza vállalkozásunk mindennapi tevékenységeibe. A könnyű adatrögzítés, az aliasok kezelése és a mobil terminálokra telepíthető eszközök mind azt szolgálják, hogy az ügyviteli folyamatok gördülékenyen működjenek.

Ha érdeklődik a vonalkód gyűjtő modul iránt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. A Logzi csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy bemutassa, hogyan lehet a vállalkozása számára a legjobbat kihozni ebből az innovatív megoldásból. A hatékonyság és a precíz adatkezelés csak néhány lépésre van tőlünk!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!