Miért térj át minél előbb az elektronikus számlázásra?

Miért térj át minél előbb az elektronikus számlázásra?

Miért térj át minél előbb az elektronikus számlázásra?

Időt takaríthatsz meg vele, csökkentheted a költségeket, segíted a könyvelőd munkáját és még a környezetre is gondolsz. Ha vállalkozást viszel, egyszerűen nem teheted meg, hogy papír alapon számlázz, de a rezsid kiegyenlítésének módja sem működhet másképp, csak online. Mutatjuk, hogy miért.

A vállalkozói szférában is vannak még néhányan, akik nem tértek át teljes mértékben az online számlázásra, nekik szeretnénk segítséget nyújtani abban, miért felejtsék el végre a papírozást.

Költséget csökkentesz

Az elektronikus számlázással hosszú távon rengeteg papír spórolható meg, ez mostanában különösen aktuális kérdés, hiszen a papír ára az egekbe szökött a közelmúltban. Nem is beszélve a nyomtatási költségekről, a tinta ára szintén elszabadult az utóbbi néhány hónapban. Ehhez hozzájön még a posta vagy a futár költsége, rájuk is érdemes gondolni, amikor szóba kerül az online számlázás lehetősége.

Időt spórolsz

Minden vállalkozás vezetője hasonlít egy dologban, ez teljesen biztos: nincs elég idejük. Az elektronikus számlázással nemcsak pénzügyekkel foglalkozó kollégákat tudod tehermentesíteni, hanem magadat is, és rengeteg időt spórolhatsz. A számlákat néhány pillanat alatt ki lehet állítani, elküldeni pedig újabb pár kattintás, ezzel pedig még az ügyfeled idejét is kíméled. Ha mindezt felhő alapú ügyviteli rendszeren kresztül teszed meg, a folyamat egy részét még automatizálni is tudod.

Barátod, a könyvelő

Ha elektronikusan számlázol, sokkal inkább nyomon követhetővé válik a rendszered. Ezzel nemcsak magadnak segítesz, hanem a könyvelődnek is, akinek nem kell minden évben papírhalmokkal, beazonosíthatatlan számlákkal küzdenie.

Védd meg magad!

A hatóságok is jobban szeretik, ha átlátható, amit egy vállalkozás csinál, ebben pedig nagy mértékben segít az online számlázás. Az adóhatósági ellenőrzésbe szinte mindenki belefut élete során legalább egyszer. Ha felkészülten várod a pillanatot, ha minden visszakövethető és ellenőrizhető, azzal magadat véded.

Véded a környezetet

Talán mondanunk sem kell, hogy mennyi hulladék lepi el a bolygónkat, napról napra egyre több a szemét. Ugye nem akarsz te is a folyamat része lenni? Pedig minden egyes kinyomtatott számlával ezt a folyamatot lendíted előre. Válts online rendszerre, és ne nyomtass többet!

Ne csak adj, kapj is!

Ha valamiért a szolgáltatásokért nem elektronikus csatornákon keresztül fizetsz, akkor itt az ideje átállnod erre. Ugyanígy rengeteg időt és pénzt is spórolsz, ha elfejted a sárga csekket, és online intézd vállalkozásod pénzügyi dolgait.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!