Miért hasznos a digitális munkalap az ipar számára?

Miért hasznos a digitális munkalap az ipar számára?

Miért hasznos a digitális munkalap az ipar számára?

Miért hasznos a digitális munkalap az ipar számára? Ha ma egy vállalkozás nem lép a digitalizáció útjára, tulajdonképpen olyan, mintha eldöntené, nem szeretne fejlődni. A digitális munkalap olyan eszköz, ami az ipari cégek számára jelent komoly segítséget, használatával sok folyamat optimalizálható, a munkavégzés könnyen követhetővé válik.

Állapotváltozások rögzítése, aláírások bevitele, szerteágazó, rengeteg apró projekt, amiket szinte lehetetlen követni? Sajnos a jó öreg Excell és az egyéb, dokumentálásra használt programok ma már nem mindenhol elég hatékonyak.

De mi is az a digitális munkalap?

Ahogy a legtöbb területen, úgy az iparban tevékenykedő cégekre is igaz, hogy ma már a digitalizáció az egyik legfontosabb innováció, amibe fektetni kell. Nem elég jónak lenni a saját területünkön, követni kell a trendeket, különben elrobog mellettünk a konkurencia. A fejlődni kívánó cégek számára jó megoldás a digitális munkalap, ami azért jött létre, hogy megkönnyítse az imént felsorolt feladatok elvégzését, és persze azért is, hogy rengeteg időt spóroljanak vele.

Ahhoz, hogy hatékonyan működjön, ipari tablet szükséges, ezzel valamennyi gyártási folyamat leírható, könnyen kezelhető és átlátható. A digitális munkalap egyik legfontosabb funkciója a projekt teljesítményrögzítése. Ezzel több munkafolyamatot is lehet optimalizálni, amivel idő és pénz takarítható meg. A rögzítés egyes munkatársakhoz, ügyfelekhez vagy teljes projektekhez is hozzárendelhető, a pontos idővel együtt. Megjelölhető benne a tevékenységet, amihez kiértékelés rendelhető, mindezt egy rendkívül egyszerű kezelőfelületen.

Digitális munkalap szoftver


Automatizálás és ellenőrzés

Teljes gyártási folyamatok írhatók le vele, használható belső vagy külső célokra, a kimutatásokat könnyedén testre lehet szabni. Akár Excellbe is elküldhető, ha valaki ragaszkodik ehhez a formátumhoz. Valamennyi teljesítés könyvelése automatizálható, a szolgálatás ezáltal átláthatóbban számlázható ki – ha van igény a hasonló elszámolásra az ügyfél részéről. A digitális munkalappal könnyedén könyvelhetőek a kimenő számlák, amik automatikusan kerülnek a főkönyvbe, utána pedig a költségelemzési rendszerbe.

A valós idejű adatrögzítés során pedig a kollégák munkája is megkönnyíthető, hiszen hozzá lehet rendelni a mukatervükhöz vagy munkalapjukhoz. A digitális munkalapon keresztül nyert adatok hatékonyan használhatók a költségelemzésben is: meg lehet jeleníteni a gyártás előrehaladtát, de utókalkulációra is alkalmasak. A munkalapot az ügyfél interaktív módon követheti, megerősítheti, hogy a szolgáltatásokra valóban igénye van, illetve ellenőrizheti is a ma már elkezdett projektet.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!