8+1 ok, amiért érdemes a Logzi-t választanod

8+1 ok, amiért érdemes a Logzi-t választanod

8+1 ok, amiért érdemes a Logzi-t választanod

Reméljük, hogy már sikerült közelebbről is megismerned ügyviteli rendszerünket, amellyel szeretnénk maximálisan támogatni téged abban, hogy egy profi és sikeres vállalkozást üzemeltess.

Most összegyűjtöttünk 8 érvet, hogy miért érdemes a Logzi-t választanod a terveid megvalósításához.


1. Kiemelkedő raktározási funkcionalitás

A magyar piacon elérhető ügyviteli megoldások közül a Logzi rendelkezik a legmagasabb raktározási- és vonalkód szedést-támogató funkcionalitással, ami nem hátrány, ha a piacodon erős a verseny. 

Több tucat raktározáshoz kapcsolód eszköz van a rendszerbe építve, amely nemcsak az készleteket kezeli, de a forecastolni, tervezni is segíti és versenyelőnyhöz juttat téged.


2. Folyamatosan fejlődik

Nem kell törődnöd a technikai háttérrel, mivel egy sok fős fejlesztői csapat dolgozik folyamatosan azon, hogy ügyviteli szoftvered egyre jobb és jobb legyen.

Ha szeretnéd látni, hogy az elmúlt időszakban milyen újdonságokkal bővült rendszerünk, úgy javasoljuk, tekintsd meg a frissítési listánkat.


3. Automatikusan frissül

Ráadásul míg az egyedi fejlesztésű ügyviteli rendszereknél csak drága fejlesztői segítséggel tudod az új funkciókat beépíteni, addig a Logzi-nál automatikusan bekerülnek az újdonságok.

Mindezt ugyanazért a havidíjért, amennyit minden hónapban fizetsz. A frissítésekért és folyamatos fejlesztésért semmilyen extra költséget nem számítunk fel.


4. Megfelel a jogi követelményeknek

A Logzi egyik fő előnye, hogy maximálisan megfelel a jogi követelményeknek, így ha szeretnél a nyugodtan aludni, akkor a Logzi -nál nem találhatsz jobb megoldást.

A számlák kiállításakor nem kell figyelned azok technikai részleteire, nem kell foglalkozni az adatfeladással, mert a Logzi ezt megteszi helyetted.


5. Maximálisan testreszabott

A Logzi felhő alapú ügyviteli rendszer több megjelenítési opciót tartalmaz, az oszlopok-, listák- és látványvilága is testreszabott.

Ezen kívül alkalmazkodik a különböző megjelenítési méretekhez, telefon, tablet vagy számítógép kijelzőkhöz.


6. Kiemelt ügyféltámogatás

Ügyfélkapcsolatunk +36 1 700 1062-es telefonszámon minden hétköznap 8:00-től 17:00-ig folyamatosan várja a telefonhívásaidat, hétvégén 10:00-14:00 óráig emailben és chaten vagyunk elérhetők.


7. Ingyenes rendszeroktatás

Azért, hogy ügyviteli szoftveredből kihozhasd a maximumot, rendszeresen tartunk ingyenes oktatásokat. 

Tudjuk azt, hogy egyetlen rendszer sem lehet sikeres kulcs felhasználók nélkül, éppen ezért oktatásainkon megmutatjuk neked a leghatékonyabb ügyviteli folyamatokat.

Ha szeretnél részt venni rajta, kérlek jelezd nekünk az info@logzi.com E-mail címen!


8. Rendkívül költséghatékony

Ha mindazt a fejlesztést, amit a Logzi rendszerre fordítunk, havi szinten neked kellene finanszíroznod, akkor az bizony havi sok százezer forintos költségbe kerülne - és akkor még nem is beszéltünk a tárhely bérlés, a technikai support és egyéb szolgáltatások költségeiről.


+1. Logzi integrációk

A Logzi rendszerében, vagyis egy platformon belül könnyedén felruházhatod rendszered jobbnál jobb funkciókkal, megoldásokkal. Pár kattintással telepítheted a számodra leginkább megfelelő logisztikai (GLS/MPL) vagy webshop szinkron (UNAS, Shoprenter, WooCommerce) alkalmazást, amely az erőfeszítésed nélkül folyamatosan frissül, ezzel pedig rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg.


A Logzi -ban megkapod mindezt egy minimális havidíjért cserébe.
Ne habozz, fizess elő a ügyviteli rendszerünkre!


Regisztrálok

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!