Tényleg mindenre jó? Avagy mi fán terem az Enterprise Resource Planning?

Tényleg mindenre jó? Avagy mi fán terem az Enterprise Resource Planning?

Tényleg mindenre jó? Avagy mi fán terem az Enterprise Resource Planning?

Pénzügyek, beszerzés, gyártás, értékesítés, humán erőforrás? Az Enterprise Resource Planning (ERP) egy olyan üzleti irányítási rendszer, amely lehetővé teszi egy vállalat számára, hogy az összes üzleti tevékenységét egyetlen platformon keresztül felügyelje.

Az ERP az ipar területén régóta jelen lévő, de mostanában egyre megbízhatóbbá, ezért népszerűbbé váló vállalatirányítási rendszer. A hasonló megoldásoknak létrejötte egyetlen fő célra vezethető vissza: a folyamatok egyszerűsítésre. Az ERP-rendszer javítja a vállalat működését, amivel a hatékonyságát növeli, ez pedig fokozza az eredményességet. Mégis hogyan?

Az ERP egy helyen kezeli a nyilvántartásokat, leszámol az adatok duplikációjával és megszünteti az adatvesztést. Az itt tárolt adatokra, információkra bármikor, bárhonnan ráláthatnak az arra jogosult személyek. Készülhet riport, tervezhető a jövő – bármelyik pillanatban. De hol is tudja szinte bármilyen cég használni? Nézzünk néhány általános területet.

ERS a kereskedelemben

Beszerzés, készletgazdálkodás, termelés, termékdíjak. Mostantól minden egy rendszerből kezelhető és nyomon követhető.

ERS a pénzügyekben

Nyilvántartás, pénzügyi folyamatok, számlakivonatok, főkönyv. Az ERS mindezekről folyamatosan frissülő informáicókkal rendelkezik, amiket bármikor ellenőrizhetünk, kikérhetünk.

ERS és tárgyi eszközök

A tárgyi, sőt, a nem tárgyi eszközöket is nyilvántarthatjuk vele. Nyomon követhetjük az eszközök épp aktuális helyzetét, élettartamát, a karbantartására vonatkozó információkat.

Információk vezetőknek

Valamennyi adat, információ tetszőlegesen, szűrve kerülhet a vezetők birtokába, akár Excellben, akár más felületen. Mindezt elrendezve, szerkesztve, minden a felhasználó igényei szerint.

Partnerek kiszolgálása

Minden olyan folyamat ide tartozik, aminek köze van az ügyfelekkel való kooperációhoz. Minden, ami együttműködés, értékesítés, esetleg megkeresés.

Dokumentumok kezelése

Gyakorlatilag minden ide tartozik, amit klasszikus papírmunka alatt értünk. Bizonylat, jóváhagyás, könyvelői papírok, számlák, és még sorolhatnánk a végtelenségig. Az ERP teljes képet ad valamennyi dokumentumról, olyan mint a világ legjobb iratrendezője.

Weshopok

Az ERP egyik különlegessége, hogy a webáruházakkal tökéletesen tud együttműködni, a termékeket rendszerezi, árazza, kategorizálja. Mindezekkel és még sok mással felturbózza az értékesítést.

Te sem gondoltad, hogy enni mindenre jó Enterprise Resource Planning? Pedig még ennél is többre! Keress fel elérhetőségeink egyikén, és elmondjuk, hogy még mi mindenre.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!