RLB könyvelés és adatbeolvasás, Logzi számla exportálás

RLB könyvelés és adatbeolvasás, Logzi számla exportálás

RLB könyvelés és adatbeolvasás, Logzi számla exportálás

Az ERP (vállalatirányítási rendszer) egyik alapvető előnye, hogy lehetővé teszi a könyvelési adatok egyszerű exportálását. A Logzi rendszerben ez a funkció különösen hatékonyan működik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy minden bejövő és kimenő számlát külön-külön exportáljanak CSV formátumban. A funkció hasznos előrelépés mindenki számára, mert nemcsak gyorsítja és egyszerűsíti a könyvelési feladatokat, hanem segít a könyvelővel való kapcsolattartásban is.

Az adatok exportálása könnyedén történik a Logzi ügyviteli rendszerben, egyszerűen kiválaszthatják az exportálni kívánt számlák tartományokat, majd azokat CSV formátumban menthetik el. A CSV formátum egy olyan univerzális fájlformátum, amely könnyen kezelhető és olvasható más szoftverekben, így a felhasználók könnyedén átadhatják az adatokat más rendszereknek vagy akár a könyvelési cégnek.

Az adatok exportálásának előnyei

Először is, lehetővé teszi a könyvelők számára, hogy könnyedén áttekintsék és ellenőrizzék az adatokat más szoftverekben, például táblázatkezelő programokban. Ez nagyobb rugalmasságot és ellenőrzést biztosít a könyvelési folyamatban, és lehetővé teszi a könnyű hozzáférést az adatokhoz és a jelentésekhez.

Másodszor, az adatok exportálása lehetővé teszi a hatékonyabb együttműködést a könyvelők és a könyvelési szolgáltatók között. A vállalkozások könnyedén továbbíthatják az adatokat a könyvelő cégnek, amely így gyorsabban és pontosabban tudja elvégezni a feladatokat. Ez megszünteti az adatok másolásának és beírásának hosszadalmas folyamatát, és csökkenti a hibalehetőségeket.

Harmadszor, az adatok exportálása lehetővé teszi a könyvelési adatok egyszerűbb elemzését és jelentések készítését. A CSV formátum könnyen importálható statisztikai vagy elemző szoftverekbe, amelyek segítségével részletes jelentéseket és kimutatásokat készíthetünk a könyvelési adatokról. Ez segíti a vállalkozásokat abban, hogy átfogóbb képet kapjanak pénzügyi helyzetükről, kiértékeljék a költségeket és bevételeket, valamint időben felismerjék a trendeket és lehetőségeket.

Az RLB könyvelő program az egyik legnépszerűbb választás a könyvelés területén

Elsőként, az RLB könyvelő program rendkívül felhasználóbarát, így könnyen elsajátítható és használható a könyvelők számára. Felülete intuitív és jól strukturált menürendszer segíti a hatékony munkavégzést.

Másodszor, az RLB rendszer teljes körű funkcionalitást biztosít a könyvelési folyamatokhoz. A könyvelők könnyedén kezelhetik a bejövő és kimenő számlákat, nyomon követhetik a pénzügyi tranzakciókat, kezelhetik a banki mozgásokat és előállíthatják a szükséges jelentéseket.

Harmadszor, az RLB könyvelő program rendkívül megbízható és biztonságos. Az adatok biztonságos tárolása és mentése kiemelt fontosságú a könyvelési folyamatban. A rendszer erős adatvédelmi mechanizmusokkal rendelkezik, amelyek biztosítják az ügyfelek adatainak védelmét és megakadályozzák az illetéktelen hozzáférést.

Végezetül, az RLB könyvelő programmal való integráció a Logzi ügyviteli rendszerrel számos előnyt kínál az ügyfeleknek. Az ügyviteli rendszer lehetővé teszi a könyvelők és az ügyfelek közötti hatékony kommunikációt és együttműködést. Az ügyfelek könnyedén átadhatják az adatokat a könyvelőknek, és közvetlenül hozzáférhetnek a friss könyvelési adatokhoz és jelentésekhez a Logzi platformon keresztül.

Az RLB könyvelő program és a Logzi ügyviteli rendszer kombinációja

A könyvelők könnyedén hozzáférhetnek az ügyfelek könyvelési adataihoz, ami lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést. Az ügyfelek által exportált adatok könnyen importálhatók az RLB rendszerbe, így a könyvelők azonnal dolgozhatnak az adatokkal, és elvégezhetik a szükséges könyvelési feladatokat.

A Logzi rendszer által nyújtott kapcsolattartási lehetőségek megkönnyítik a kommunikációt és az együttműködést a könyvelők és az ügyfelek között. Az ügyfelek könnyedén megoszthatják a szükséges dokumentumokat, számlákat és egyéb könyvelési információkat a könyvelőkkel, és a könyvelők pedig gyorsan válaszolhatnak és megoszthatják az elkészült jelentéseket vagy egyéb információkat az ügyfelekkel.

Átlátható és felhasználóbarát jellegével könnyű navigálni és kezelni az adatokat az ügyviteli rendszerben. Az ügyfelek könnyedén áttekinthetik a könyvelési adatokat, jelentéseket készíthetnek és kimutatásokat generálhatnak a rendszerben. Ez lehetővé teszi számukra, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek pénzügyi helyzetükről, és hatékonyabb döntéseket hozzanak az üzletmenet terén.

Összességében az RLB könyvelő programban történő kettőskönyvelés exportálása a Logzi ügyviteli rendszeren keresztül jelentős előnyöket kínál az ügyfeleknek. A könnyű adatexportálás lehetővé teszi a könyvelési folyamatok hatékonyabbá tételét, a könyvelővel való kommunikáció egyszerűsítését, valamint a friss és naprakész könyvelési adatokhoz való gyors hozzáférést. Az RLB könyvelő program és a Logzi ügyviteli rendszer kombinációja ideális választás azoknak az ügyfeleknek, akik egyszerű, megbízható és hatékony megoldást keresnek a könyvelési feladatok elvégzéséhez.

A számla exportálás folyamata RLB programba

1, Lépjünk be a Logzi rendszerbe
billzon, kezdőképernyő


2, A navigációs sávon keressük meg az Adatexport menüpontot

3, Az Adatexport menüpont alatt válasszuk a Könyvelési adatfeladást

4, Állítsuk be a kívánt dátum és/vagy számla tartományt
billzon dátum beállítás, csv export

5, Kattintsunk a funkciós sávon a Kimenő vagy Bejövő számlát letöltésére
billzon, számla, rlb export

6, A letöltött fájlt küldjük el a könyvelőnknek

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!