Így védi a kiberbiztonságot a felhőalapú vállalatirányítási rendszer

Így védi a kiberbiztonságot a felhőalapú vállalatirányítási rendszer

Így védi a kiberbiztonságot a felhőalapú vállalatirányítási rendszer

A felhőalapú vállalatirányítási (ERP) rendszerek kiberbiztonság szempontjából kimagasló értékeket mutatnak. Az egyre inkább valós veszélyt jelentő online támadások megelőzése ma minden cég életében kulcskérdés: most megmutatjuk, hogy a cloud modell milyen válaszokat ad erre. A felhőalapú ERP-rendszerek megbízható biztonsági intézkedéseket biztosítanak, amelyeket folyamatosan frissítenek és fejlesztenek. Ez természetesen kiterjed a kiberbiztonságra is.

Fejlett biztonsági intézkedések
A felhőalapú ERP-rendszerek olyan beépített biztonsági intézkedéseket tartalmaznak, amelyek csökkentik az IT-csapat munkaterhét. Ilyen például a belső és külső tevékenységek felügyelete, az automatikus frissítések, a tűzfalakat és támadásokra való azonnali reakciót.

Csalás és vagyoni eszközök felügyelete
Ezek a rendszerek képesek felismerni a belső csalásokat, például a jogosulatlan munkavállalói költségtérítéseket és a vállalati irányelvek megsértését, így védelmet nyújtanak a belső fenyegetésekkel szemben.

Integrált adatkezelés
A különböző üzleti funkciók, például a HR, a pénzügy és az ellátásilánc-menedzsment integrálásával a felhőalapú ERP-rendszerek fokozzák az adatbiztonságo. Ez az egységes megközelítés minimalizálja az adat- és pénzveszteség kockázatát.

Proaktív reagálás a biztonsági eseményekre
A cloud ERP-rendszereket a problémák azonnali kijavítására és az automatikus frissítések végrehajtására is felkészítették. Szigorú biztonsági intézkedéseket tartanak fenn a harmadik féltől származó szállítókkal való kapcsolat során, csökkentve ezzel a biztonsági kockázatokat.

Kormányzati szabályozások
Ezek a rendszerek lehetővé teszik a valós idejű nyomonkövetését, biztosítva a szabályozási előírásoknak való megfelelést. Figyelmeztethetik a vállalkozásokat a nem megfelelő intézkedésekre.

Intelligens analitika
Az intelligens analitikával rendelkező felhőalapú ERP-megoldások nyomon követik a viselkedési mintákat és jelezhetik a szokatlan tevékenységeket, ezáltal megelőzhetik a potenciális kiberproblémákat.

Növekedéstervezés
Azok a vállalkozások, amelyek az ERP-megoldásokat beépítik növekedési stratégiájukba, általában jobb biztonsági védelemmel rendelkeznek, biztosítva, hogy szoftverük naprakész maradjon, és kevésbé legyen sebezhető a fenyegetésekkel szemben.

Beépített biztonság
A beépített tűzfalakkal, titkosítással és automatizált biztonsági funkciókkal ezek a rendszerek biztonságot nyújtanak a távoli munkaerők számára.

Két faktor, dupla védelem
A kétfaktoros hitelesítés bevezetése az ERP összes belépési pontján kiemelt fontosságú a biztonság megerősítése szempontjából.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!