Hogyan győzzem meg a főnökömet arról, hogy felhő alapú ügyviteli rendszerre váltsunk?

Hogyan győzzem meg a főnökömet arról, hogy felhő alapú ügyviteli rendszerre váltsunk?

Hogyan győzzem meg a főnökömet arról, hogy felhő alapú ügyviteli rendszerre váltsunk?

A vállalkozás, ahol Ön dolgozik, elavult ügyviteli rendszert használ. Ezzel Ön tisztában, van, de meg kellen győzni a vezetőséget arról, hogy váltani kellene, méghozzá felhő alapra. Milyen módszerek vezethetnek eredményre?

Minden igényre

Ha meg szeretné győznie főnökét arról, hogy felhő alapú ügyviteli rendszerre kell váltaniuk, az első és talán legfontosabb lépés, hogy alaposan készüljön fel az adott megoldásból. A rendszernek illeszkednie kell az Ön vállalkozásához, és meg kell felelnie a céges működés minden követelményének. Ha minden igényt kielégítő rendszert talált, jöhetnek az érvek.

A felhő pénzforgalmi előnyeit

Az egyik legfontosabb szempont egy igazgató számára pénz. A pénzforgalom az egyik mérce, ez pedig a felhőalapú ügyviteli rendszert helyezi az élre. A vállalkozások gyakran az első havidíjjal kezdhetik el az ilyen működést, fix vagy egyéb készpénzkiadás nélkül. A többi ügyviteli rendszer esetében ki kell fizetnie az összes szükséges szoftvert, szervert és hálózati berendezést, mielőtt a működés elérhető lesz.

Világos adatok

A helyszíni ügyviteli rendszerek esetében folyamatos költségekkel kell számolni: az éves díjakkal, személyi költségekkel az IT-részlegen. Rendelkezzen világos számadatokkal és hangsúlyozza a folyamatos fizetés előnyeit. Említse meg, hogy rossz helyszíni rendszer négy éven belül teljesen elavulttá válik, ami egy újabb költséges projektet jelent.

Mutassa be a forgalmazót

Ügyeljen arra, hogy ismerje a rendszer gyárójának, forgalmazójának múltját. Mennyire szolgáltak ki más ügyfeleket? Mióta működnek? Milyen anyagi helyzetben vannak? Ha még nem váltott felhőre, azt jelenti, hogy vezérigazgatóban konzervativizmus uralkodik, mindenre rá fog kérdezni, mert óvatos szeretne maradni.

Integráció

Mutassa be, hogy a felhőalapú ügyviteli rendszert más rendszerekkel is lehet integrálni. Jó érv, hogy felhőalapú rendszerek, különösen a több-bérlős beállítások szigorú rendszerben vannak, hogy adatai biztonságban legyenek. Más rendszerek integrálása azt jelenti, hogy adatokat továbbítanak a felhőből a másik rendszerbe. A kívánt integráció ezt is jelenti, megvalósítása pedig biztonságos és hatékonyabb működést tesz lehetővé.

Ezekre az érvekre egy felelős felsővezetőnek pozitívan kell reagálnia, ugyanis érdeke, hogy a saját cége hatékonyan működjön.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!