Három árulkodó jel, hogy felhő alapú ügyviteli rendszerre van szükséged

Három árulkodó jel, hogy felhő alapú ügyviteli rendszerre van szükséged

Három árulkodó jel, hogy felhő alapú ügyviteli rendszerre van szükséged

Ha egy kis-vagy középvállalkozások életében növekedés következik be, az mindig örvendetes hír. A fejlődés azonban általában olyan nagy döntésekkel jár, mint például annak meghatározása, hogyan és mikor hajtsunk végre vállalatirányítási fejlesztéseket, beruházásokat. Az ügyviteli rendszerek kérdése kritikus fontosságúak a vállalkozások számára a növekedés következő szintjének kezelésében.

Honnan tudhatjuk, hogy mikor van itt az ideje, hogy az alapszintű vagy régi vállalatirányítási szoftverről egy átfogóbb ügyviteli rendszerre kell váltani? Íme három kulcsfontosságú jele arra, hogy itt az ideje a vállalkozás ilyen irányú fejlesztésének.

1. Decentralizált adatok

Ahhoz, hogy a vállalkozás fejlődhessen, fejleszthesse működését, és boldog, elégedett ügyfelek bázisát építhesse ki, a különböző adatok gyors összegyűjtésére és elemzésére van szükség. Az értékes, üzletet javító intézkedéseket azonban nehéz véghezvinni az elavult, régi megoldások miatt. Sokan még mindig manuálisan gyűjtik a vállalkozásukra vonatkozó adatot a különböző részlegektől és alkalmazásoktól. Ezek nehezen olvasható és értelmezhető információk. Egy felhasználóbarát ügyviteli rendszer ezeket a gyengeségeket orvosolja azzal, hogy központosított információ forrásként szolgál. Az egész vállalatra kiterjedő adatok automatikusan be- és kijutnak az rendszerbe, így a különböző csapatok hozzáférhetnek a frissített, valós idejű, pontos információkhoz, amelyekre szükségük van a stratégiai, adatvezérelt döntések meghozatalához.

2. Összekapcsolt rendszerek

Ha a könyvelési, értékesítési és gyártási (és egyéb) igények egymástól független rendszerekre támaszkodnak, az rengeteg feszültséget okozhat. Például a közös projektekhez szükséges információk összegyűjtéséhez a csapattagoknak minden rendszerbe be kell jelentkezniük – ezzel értékes időt pazarolnak, amelyet magasabb értékű feladatokra fordíthatnának.

Egy másik probléma a változó helyi, állami, nemzeti és nemzetközi számviteli szabványoknak és jogszabályoknak való megfelelés. Az egymástól független rendszerek miatt ez egy összetett, időigényes folyamat, amely még ennyi erőfeszítés után is pontatlan eredményeket hozhat. A pontatlan eredmények pedig drága bírságokhoz és büntetésekhez vezethetnek.

A megfelelő ügyviteli megoldás révén azonban a különböző alkalmazások zökkenőmentesen integrálódnak egyetlen, nyílt és nagy teljesítményű platformba, így egy olyan egységes megoldást nyújtanak, amely képes kezelni az összes működési igényt.

3. Nem megfelelő számviteli szoftver

A kkv-k első megnyitásakor gyakran választanak egyszerű, önálló könyvelőszoftver-megoldásokat, hogy automatikusan nyomonkövethessék bevételeiket és kiadásaikat, kezeljék pénzügyi műveleteiket, és segítsenek az adózási követelmények teljesítésében. Legalább ugyanilyen gyakran és gyorsan növik ki ezt az alapszoftvert.

Mi a megoldás?

Egy felhő alapú ügyviteli rendszerbe ágyazott pénzügyi és számviteli szoftver automatizálja a kritikus feladatokat és tranzakciókat, kiküszöböli a kézi adatbevitelt, és valós időben teljes képet ad vállalkozása pénzügyi állapotáról. Mindenképpen ezt ajánljuk, ha valaki már találkozott az általunk pontokba szedett céges problémákkal.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!