Élelmiszerben utazol? Ezért van szükséged felhő alapú ügyviteli rendszerre

Élelmiszerben utazol? Ezért van szükséged felhő alapú ügyviteli rendszerre

Élelmiszerben utazol? Ezért van szükséged felhő alapú ügyviteli rendszerre

Infláció, háború, válság. Az élelmiszerpari vállalatoknak sok a tennivalójuk. Éppen ezért kulcskérdés, hogyan lehet megfelelni az összes igénynek, és egyúttal elérni az összes üzleti célt. Ahhoz, hogy versenytársak előtt maradj, a technológiai platform fejlesztése, az üzleti stratégia és a műveletek egységesítése szükséges.

A gazdasági válság, háború és infláció hatásainak kivédése mellett a vállalatoknak manapság lépést kell tartaniuk az egészséges, etikus és környezetbarát termékek iránti növekvő fogyasztói igényekkel. Ugyanakkor meg kell felelniük a szabályozási előírásoknak és minimalizálniuk kell az élelmiszer-pazarlást.

Nincs varázsgomb

Ráadásul változatlanul el kell végezniük a szokásos munkát, azaz magasan kell tartaniuk az árrést, fel kell készülniük a vészhelyzetekre, biztosítaniuk kell a termékek minőségét, innovatívnak kell maradniuk, és a termelés minden szakaszában minimalizálniuk kell a kockázatot. Ha te is az élelmiszeriparban utazol, akkor tudod, hogy miről beszélünk. Bár nincs olyan varázsgomb, amelyet megnyomva azonnal olyan vállalkozássá alakulhatsz át, amely ebben a gyorsan változó iparágban virágozni fog, a csoda utáni második legjobb megoldás a műveletek felhőbe való áthelyezése és az üzleti alkalmazások frissítése.

A felhőbe való átállás lehetővé teszi az élelmiszer- és italgyártók és informatikai részlegeik számára a hatékonyságnövelést, a váratlan eseményekre való felkészülést, valamint az adatelemzés, a gépi tanulás és az internet adta lehetőségek kihasználását. A felhőre való áttérés azonban nem csupán technikai kérdés: holisztikus üzleti átalakulásról van szó. A rendszeres frissítések, a többszörös integrációk és az összekapcsolt szolgáltatások miatt a kollégák nagyon gyorsan bonyolultnak érezhetik a felhőalapú működést. A siker érdekében figyelmet kell fordítanod a humán menedzsmentre is. Képezned kell a munkatársakat, ez némi munkát igényel, de az eredmények megérik, ha egyszer sikerül jól megoldani a felhőüzemeltetést.

A cloud és a frissítések

Az üzleti és informatikai vezetők is úgy vélik, hogy a felhőre való áttérés megszabadíthatja a vállalatokat a bonyolult és eredménytelen rendszerektől. A hardverek és szoftverek üzemeltetésére, karbantartására és frissítésére fordított költségek és erőforrások csökkennek, míg az új felhőalapú rendszerek naprakészebbek, hatékonyabbak és felhasználóbarátabbak lesznek. A felhőre való átállással a vállalatok akár 50%-os megtakarítást is elérhetnek a helyben telepített megoldásokhoz képest.

A felhő más megközelítést igényel az IT-üzemeltetés működtetéséhez. Többek között megosztja az IT-platform feletti ellenőrzést a szolgáltatókkal, a rendszer pedig folyamatosan frissül. A felhőben az informatikai megoldások teljesítménye az egész vállalkozásra kihat. Ezért javasoljuk ügyfeleinknek, hogy még a felhőbe való átköltözés előtt kezdjék el a jövőbeli működés irányításának kiépítését. Teljesen más folyamatokra, készségekre és erőforrásokra lesz szükség a cloud kiépítéséhez és üzemeltetéséhez, hogy biztosítsuk az üzletmenet folytatását és fejlődését, így elérve az üzleti célokat. Ehhez pedig megbízható szolgáltató kell, aki minden részletről tájékoztat és mindenre figyel.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!