A négy leggyakoribb kérdés a felhő alapú ügyviteli rendszerekről

A négy leggyakoribb kérdés a felhő alapú ügyviteli rendszerekről

A négy leggyakoribb kérdés a felhő alapú ügyviteli rendszerekről

Legújabb blog bejegyezésünkben formát bontunk. Ezúttal a hozzánk legsűrűbben befutó kérdésekre válaszolunk, amiket a felhő alapú ügyviteli rendszerekről szoktak feltenni. Statisztika, százalékok, adatelemzés, alapfogalmak. Lássuk a négy legjellemzőbb kérdést vagy kérdéstípust!

Mit jelent felhő alapú ügyviteli rendszer?

Ezt a kérdést már magunk is többször megválaszoltuk blog bejegyzéseinkben. A felhő alapú rendszerek a megfelelő szoftver platformok készletét jelentik méghozzá cloud alapon. Az cloud platformok olyan eszközöket biztosítanak, mint a könyvelés, az emberi erőforrások, az ellátási lánc, a raktárkezelés és még sok más. De ahelyett, hogy ezekről a különböző területekről származó adatok külön maradnának, egyetlen digitális ökoszisztémába integrálódnak. Ez lehetővé teszi, hogy Ön és csapata egyetlen bejelentkezéssel hozzáférjen ehhez az információhoz. Lehetővé teszi továbbá az egyes részlegek áttekintését és alapos adatelemzés végrehajtását. Elemezheti, hogy a folyamatfejlesztések és egyéb hatékonysági, értékesítési vagy humánerőforrás változások hogyan befolyásolják a bevételt és a növekedést. A világ legnagyobb és legjobban vezetett vállalkozásai közül sok használ ilyen eszközöket. A felhő alapú szoftvereknek és a skálázható hozzáférhetőségnek köszönhetően egyre több kis- és középvállalkozás használja ki ezeket az előnyöket. 

Mi az ERP a statisztikákban?

A cloud alapú ügyviteli felületek kulcsfontosságúak a vállalkozások számára a vállalat különböző területeiről származó adatok rendszerezéséhez és integrálásához. Az értékesítésből, könyvelésből, ügyfélkapcsolatból, ellátási láncból és sok másból származó adatok egyetlen digitális ökoszisztémában találhatók. Ez nagyobb statisztikai elemzést tesz lehetővé, mintha csak egyetlen témakörben végezhetnénk adatkeresést. Felfedezhetjük például, hogy az ellátási lánc megszakadásai hogyan befolyásolják a bevételt, vagy megvizsgálhatjuk, hogy az új alkalmazottak miként befolyásolják az eredményt. Számos mérőszámot követhető nyomon az üzleti teljesítménnyel kapcsolatban a felhő alapú platformok használatával. 

A cégek hány százaléka használ cloud alapú ügyviteli rendszert?

A felhő alapú platformok térnyerésével egyre több vállalat vezet be ilyen jellegű megoldásokat. Az elfogadás aránya azonban iparáganként eltérő. A gyártók leginkább saját ügyviteli szoftvert használnak, egyelőre nem elegen ismerik a cloud-ot. Általában azok a középvállalkozások, amelyek túlnőnek az alapvető táblázatok és a belépő szintű számviteli szoftverek korlátlan, nagyobb valószínűséggel alkalmaznak cloud alapú ügyviteli szoftvert

Adatelemzés: fontos szempont

A felhő alapú ügyviteli endszerek egyesítik a számviteli és működési információkat. Ez újabb és újabb elemzési lehetőségeket jelent. Ha ezeket az adatokat egyetlen forrásban egyesítjük, megvizsgálhatjuk a múltbeli és a jelenlegi információkat, hogy segítsünk előre jelezni a jövőbeli állapotokat. Az egyszerűen olvasható irányítópultok látványelemekkel szolgálhatnak a teljesítmény jobb megértéséhez, és megoszthatják ezt a betekintést a vezetőkkel.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!